Yardım Sahaf tanıdıkları olan veya aradığım kitap üzerine...

LAperdesi

Paylaşımcı
Konular
56
Selam Sinetech Forum ailesi, Güzel Pazarlar...
Bulunduğunuz ilde sahaf tanıdığı olan var mı?
YKY (Yapı Kredi Yayınları) Nazım Hikmet - Kemal Tahir'e Mahpusaneden Mektuplar Kitabını arıyoruz. Bulan veya kütüphanesinde bulunan lütfen dönüş yapsın.
(kitap "YKY baskısı" olmalı)

1742112695267

Bu var, tabii fiyatı yalan değilse;

Görünen o ki gerçekten bulunması zor bir kitap, ancak başlıkta istendiği gibi sağda solda bir ikinci el kitapçıda ( sahaf demiyorum) rastlantısal olarak bulunursa ne ala... @LAperdesi mahallemde iki tane ikinci el tezgahı var sizin için gözüm açık olacak.

Görünen o ki gerçekten bulunması zor bir kitap, ancak başlıkta istendiği gibi sağda solda bir ikinci el kitapçıda ( sahaf demiyorum) rastlantısal olarak bulunursa ne ala... @LAperdesi mahallemde iki tane ikinci el tezgahı var sizin için gözüm açık olacak.
'' Algıda Seçicilik'' :)
E boşuna siz Tıngırmıngır değilsiniz. Yavaş ama emin bir şekilde ve adımlarını sağlam atan.
Ben, hızlı ve eylemsel ama hata yapmaya müsait. :)

Hepinize çok teşekkür ederim, arkadaşımın attığı linkten (kitantik.com) buldum yaşanmışlığı olan bir baskıyı.

Ürünlerin Toplamı

160,00 TL

Kargo Ücreti

120,00 TL

Toplam Tutar

280,00 TL

gibi rakama sipariş verdim, hafta içi akıbeti belli olacak.

Hepinize çok teşekkür ederim, arkadaşımın attığı linkten (kitantik.com) buldum yaşanmışlığı olan bir baskıyı.

Ürünlerin Toplamı

160,00 TL

Kargo Ücreti

120,00 TL

Toplam Tutar

280,00 TL

gibi rakama sipariş verdim, hafta içi akıbeti belli olacak.

@tıngırmıngır da kitabı aramaya çıkmıştı oysa. Hayret gecikti! Hiç böyle yapmazdı oysa! :ROFLMAO:

Geri