LAperdesi
Paylaşımcı
- Konular
- 56
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Onlara baktım, ve farkındalar durumun, absürt fiyat veriyorlar.Fiyat fahiş ama bulunabilen bu;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kitabın orjinal fiyatı ( YKY sitesinde de o fiyat) ancak stokta yokBu var, tabii fiyatı yalan değilse;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ben niye göremiyorum böyle ibareleri?Kitabın orjinal fiyatı ( YKY sitesinde de o fiyat) ancak stokta yokEkli dosyayı görüntüle 5672
Algıda seçicilik?Ben niye göremiyorum böyle ibareleri?
Bu var mı?
Bu benim hatam değil, sitelerin hatası. Birçok siteye girdim'' Tükendi'' yazıyor, böyle düzgün yazsalar ben de ofsayta düşmem.Algıda seçicilik?
Ekli dosyayı görüntüle 5673
Muhtemelen kasıtlı , tükenmiş bir ürünü fiyatlı listelemek "tık tuzağı" amaçlı olmalı.Bu benim hatam değil, sitelerin hatası. Birçok siteye girdim'' Tükendi'' yazıyor, böyle düzgün yazsalar ben de ofsayta düşmem.
Trednyol'da 299 tl'lik var ama linki paylaşmaya korkuyorum.Muhtemelen kasıtlı , tükenmiş bir ürünü fiyatlı listelemek "tık tuzağı" amaçlı olmalı.
O değilmiş.Trednyol'da 299 tl'lik var ama linki paylaşmaya korkuyorum.![]()
'' Algıda Seçicilik''Görünen o ki gerçekten bulunması zor bir kitap, ancak başlıkta istendiği gibi sağda solda bir ikinci el kitapçıda ( sahaf demiyorum) rastlantısal olarak bulunursa ne ala... @LAperdesi mahallemde iki tane ikinci el tezgahı var sizin için gözüm açık olacak.
o kitabın da fiyatı iyimiş ama. şu an kitapçılar 600 çekiyorlarO değilmiş.'' Piraye'ye Mektuplar''mış
![]()
@tıngırmıngır da kitabı aramaya çıkmıştı oysa. Hayret gecikti! Hiç böyle yapmazdı oysa!Hepinize çok teşekkür ederim, arkadaşımın attığı linkten (kitantik.com) buldum yaşanmışlığı olan bir baskıyı.
Ürünlerin Toplamı
160,00 TL
Kargo Ücreti
120,00 TL
Toplam Tutar
280,00 TL
gibi rakama sipariş verdim, hafta içi akıbeti belli olacak.
G itmişken kendine kaç tane kitap aldın?Bulamadım da![]()
Valideye dört adet polisiye bulabildim ancakG itmişken kendine kaç tane kitap aldın?