🚑 Sağlık : Ne için hangi krem iyidir !!! 🩺

Ben 50 yıllık eczacı kalfasıyım. İlaç hakkında sormak istediklerinizi burada kirlilik olmasın diye bana özelden yazarsanız sizleri bilgilendiririm.

Selam @KRAL27 kirlilik olmaz , olsa da sorun değil konuyu ben açtım sorun etmem böyle şeyleri ;)

Bir sorum olacak bu kremler gerçekten fotoğraftaki gibi işini yapıyor mu , sizin başka önerecekleriniz var mı ?

Belli bir yaştan sonra artık ilaçsız geçmiyor ...

Benim favorilerim madecassol ile silverdin😉 ilkokul dönemi 3 yaz tatilinde çalıştım eczanede, ayrı bir dünya, abimiz çok daha iyi bilir. Biz tabi çırak olduğımuz için, çay demleme, paspas işlerinde ustalaştık, ne arap sabunu temizliği yapardık her hafta sonu, köpük köpük Ayda bir, tüm rafları indirir, ilaç tozlarını alır, miad kontrolü yapardık abimle. Patron arada ilaç aralarına para koyardı, elim uzun mu diye😂 Daha birinci ayda, günlük hasılatı bankaya bırakma işi de bana kaldıydı, ne para akıyordu ama, boynuma astıkları bir dolu çanta, ne cesaret.
En eğlenceli bölüm nöbetlerdi, acildeki hastalara ilaç bulma telaşları, olmayan ilaçlar için gece yarısı tanıdık eczacılara dükkan açtırma vs. Bir bakıyorduk güneş doğmuş, yemek yiyecek, oturacak zaman olmazdı. Şimdi nasıldır blmiyorum
Forum sessiz, muhabbet olsun diye yazıyorum, işlem hacmi olsun 😉

Son düzenleme:
Benim favorilerim madecassol ile silverdin😉 ilkokul dönemi 3 yaz tatilinde çalıştım eczanede, ayrı bir dünya, abimiz çok daha iyi bilir. Biz tabi çırak olduğımuz için, çay demleme, paspas işlerinde ustalaştık, ne arap sabunu temizliği yapardık her hafta sonu, köpük köpük Ayda bir, tüm rafları indirir, ilaç tozlarını alır, miad kontrolü yapardık abimle. Patron arada ilaç aralarına para koyardı ilaç aralarına, elim uzun mu diye😂 Daha birinci ayda, günlük hasılatı bankaya bırakma işi de bana kaldıydı, ne para akıyordu ama, boynuma astıkları bir dolu çanta, ne cesaret.
En eğlenceli bölüm nöbetlerdi, acildeki hastalara ilaç bulma telaşları, olmayan ilaçlar için gece yarısı tanıdık eczacılara dükkan açtırma vs. Bir bakıyorduk güneş doğmuş, yemek yiyecek, oturacak zaman olmazdı. Şimdi nasıldır blmiyorum
ben 30 yıldır yapıyorum bu işi şimdi daha kötü

Benim favorilerim madecassol ile silverdin😉 ilkokul dönemi 3 yaz tatilinde çalıştım eczanede, ayrı bir dünya, abimiz çok daha iyi bilir. Biz tabi çırak olduğımuz için, çay demleme, paspas işlerinde ustalaştık, ne arap sabunu temizliği yapardık her hafta sonu, köpük köpük Ayda bir, tüm rafları indirir, ilaç tozlarını alır, miad kontrolü yapardık abimle. Patron arada ilaç aralarına para koyardı ilaç aralarına, elim uzun mu diye😂 Daha birinci ayda, günlük hasılatı bankaya bırakma işi de bana kaldıydı, ne para akıyordu ama, boynuma astıkları bir dolu çanta, ne cesaret.
Forum sessiz, muhabbet olsun diye yazıyorum, işlem hacmi olsun 😉
Benide esnaf çırağı yaparken böyleydi bankaya para yatırmamı isterlerdi eskiden güven böyle denenirdi ne korkardım birşey olacak diye😀
Herşey eskiden güzeldi deriz ama eskiden edep, ahlak saygı vardı malesef git gide ahlaki çöküş yaşıyoruz, ekonomi iyi olmadıkça daha da devam eder malesef(siyaset değildir)

Playstoreden bu uygulamayı indirin. Her konuda size yardımcı olacaktır. Fiyatı, ne işe yaradığı, eşdeğeri kullanması vs. Her telefonda olması gereken güzel bir uygulama. Linki eklemeyi beceremediginden resmini attim

Ekli dosyalar

• IMG-20250916-WA0036.jpg
    IMG-20250916-WA0036.jpg
    19.9 KB · Görüntüleme: 10
Arkadaşlar laf aramızda ben zeytinyağının içine kantron Otu koyup 2hafta güneşte bekletiyorum tabiki her gün çalkalıyorum sonra istediğiniz bölgeye sürün ağrıyada iyi geliyor cilt kuruluğunada

Geri