Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Benim favorilerim madecassol ile silverdin
ben 30 yıldır yapıyorum bu işi şimdi daha kötüBenim favorilerim madecassol ile silverdinilkokul dönemi 3 yaz tatilinde çalıştım eczanede, ayrı bir dünya, abimiz çok daha iyi bilir. Biz tabi çırak olduğımuz için, çay demleme, paspas işlerinde ustalaştık, ne arap sabunu temizliği yapardık her hafta sonu, köpük köpük Ayda bir, tüm rafları indirir, ilaç tozlarını alır, miad kontrolü yapardık abimle. Patron arada ilaç aralarına para koyardı ilaç aralarına, elim uzun mu diye
Daha birinci ayda, günlük hasılatı bankaya bırakma işi de bana kaldıydı, ne para akıyordu ama, boynuma astıkları bir dolu çanta, ne cesaret.
En eğlenceli bölüm nöbetlerdi, acildeki hastalara ilaç bulma telaşları, olmayan ilaçlar için gece yarısı tanıdık eczacılara dükkan açtırma vs. Bir bakıyorduk güneş doğmuş, yemek yiyecek, oturacak zaman olmazdı. Şimdi nasıldır blmiyorum
Benide esnaf çırağı yaparken böyleydi bankaya para yatırmamı isterlerdi eskiden güven böyle denenirdi ne korkardım birşey olacak diyeBenim favorilerim madecassol ile silverdinilkokul dönemi 3 yaz tatilinde çalıştım eczanede, ayrı bir dünya, abimiz çok daha iyi bilir. Biz tabi çırak olduğımuz için, çay demleme, paspas işlerinde ustalaştık, ne arap sabunu temizliği yapardık her hafta sonu, köpük köpük Ayda bir, tüm rafları indirir, ilaç tozlarını alır, miad kontrolü yapardık abimle. Patron arada ilaç aralarına para koyardı ilaç aralarına, elim uzun mu diye
Daha birinci ayda, günlük hasılatı bankaya bırakma işi de bana kaldıydı, ne para akıyordu ama, boynuma astıkları bir dolu çanta, ne cesaret.
En eğlenceli bölüm nöbetlerdi, acildeki hastalara ilaç bulma telaşları, olmayan ilaçlar için gece yarısı tanıdık eczacılara dükkan açtırma vs. Bir bakıyorduk güneş doğmuş, yemek yiyecek, oturacak zaman olmazdı. Şimdi nasıldır blmiyorum
Forum sessiz, muhabbet olsun diye yazıyorum, işlem hacmi olsun![]()
çok çok özel değilse buraya yazınBen 50 yıllık eczacı kalfasıyım. İlaç hakkında sormak istediklerinizi burada kirlilik olmasın diye bana özelden yazarsanız sizleri bilgilendiririm.
Ürünler ve açıklamalar doğru. İhtiyaç halinde tereddüt etmeden kullanabilirsiniz
EyvAllah hocam bu çok iyi oldu. Çok teşekkür ederim.Playstoreden bu uygulamayı indirin. Her konuda size yardımcı olacaktır. Fiyatı, ne işe yaradığı, eşdeğeri kullanması vs. Her telefonda olması gereken güzel bir uygulama. Linki eklemeyi beceremediginden resmini attim