Öneri 🕊️ Sadece size ait bir proxy ile Daddylive veya Vavoo kanallarını izlemek istemez misiniz? - ❷ Yöntem

Listeyi proxy ile deniyorsunuz öyle olmaz.

Ben de verdiğiniz proxy adresini denedim ve çalışıyor şu anda kanallar.

Hem listedeki kanallara nasıl ekleneceği konusunda örnek olsun diye hem de arkadaki kanalların renginden anlarsınız çalıştığını sanırım.

Ekli dosyayı görüntüle 9128
Latte hocam cloud stream bildiğiniz gibi smart TV'lerde çalışmıyor ama bende televizyondan izlemek istiyorum televizyonum ise lg webos bi yardım etseniz

Selamun Aleykum Hocam İzniniz Olursa Proxy Linkinizi Alternatif olarak kulanabilirmiyiz
Aleyküm selam hocam bunu yapabilirsem urlleri yazmayı kendim kullanmayı düşünüyorum konudaki 5-10 kişilik limit olayından dolayı kusura bakmayın ama bij hocam yardımcı olacağını söylemiş ileride yapabileceğim yardım edebileceğim bir şey gerekirse ben de başka bir konuda yardımcı olabilirim

Aleyküm selam hocam bunu yapabilirsem urlleri yazmayı kendim kullanmayı düşünüyorum konudaki 5-10 kişilik limit olayından dolayı kusura bakmayın ama bij hocam yardımcı olacağını söylemiş ileride yapabileceğim yardım edebileceğim bir şey gerekirse ben de başka bir konuda yardımcı olabilirim

Eyvallah Hocam Sorun Degil Suan icin calisiyor konumdaki proxy li listeler

@Latte tek tek ekleyeceğiz kanalların linkini anladım hocam bunun kolay yolu var mı bir bakayım öyle deneyim teşekkür ederim hepsini tek seferde değiştirmenin kolay yolu var mı hocam @bij o linki de deneyim hocam teşekkür ederim
Aslında kolay. Listede eğer referer gibi değerler yoksa ile başlayan tek adres satırları kanal oynatma adresleri ise not defteri ile listeyi açıp değerini tümünü değiştir deyip önüne kendi proxy adresinizi eklersiniz.

https://forum.sinetech.tr/konu/sade...arini-izlemek-istemez-misiniz.5215/post-77660

Bu mesajda da anlatmıştım.

Latte hocam cloud stream bildiğiniz gibi smart TV'lerde çalışmıyor ama bende televizyondan izlemek istiyorum televizyonum ise lg webos bi yardım etseniz
Uygulamalar işletim sistemlerine göre oluşturuluyor. Maalesef WebOS kullanmadığım için onda hangi uygulama nasıl yardımcı olabilir bilemiyorum. En fazla google araması ile çıkan sonuçları yazabilirim o da pek anlamlı olmaz gibi 😕

Uygulamalar işletim sistemlerine göre oluşturuluyor. Maalesef WebOS kullanmadığım için onda hangi uygulama nasıl yardımcı olabilir bilemiyorum. En fazla google araması ile çıkan sonuçları yazabilirim o da pek anlamlı olmaz gibi 😕
Ss iptv olur ondan sonra iptv smarters pro xtream code oluyo

Başaramamak daha zor olurdu çünkü her adımı hatta space adını istikbalin göklerdeki hali olarak yazarak göstermişsiniz ;)

Sizin takılmanıza yol açan kullandığınız uygulamalar olmuş. Bilgisayarda kullanıyorsunuz sadece sanıyorum. Ben WSA ile direkt APK kurduğum için televizo kullanıyorum bilgisayarda bu yüzden ister dosya ister URL adresi sorun olmuyor.
teşekkürler kardeşim githubda m3u listesi nasıl yükleniyor onuda anlatırsan minnettar kalırız kolay gelsin.....

teşekkürler kardeşim githubda m3u listesi nasıl yükleniyor onuda anlatırsan minnettar kalırız kolay gelsin.....
Aslında üye olma kısmını yaparsınız.
Yaptıktan sonra;

Bu videodaki gibi profilinizden Repositories'e tıklayın.

New butonu ile isim verip add readme.md'yi işaretleyin. Diğerlerine gerek yok. En alttan create repository deyin ve tamamdır.

Şimdi repositories'e girdiğinizde oluşturduğunuz depoyu görürsünüz.

Videoda da göreceğiniz gibi depo alanında yeşil Code butonunun solunda add files butonu var.

1000063491

Ona basınca ister create file diyerek kendinizin isim ve uzantı vererek ekleyeceğiniz bir oluşturma ekranı gelir onu kullanırsınız kopyala/yapıştır ile isterseniz de upload files butonu kullanır ve cihazınızından seçerek yüklerseniz.

Mesela kopyala/yapıştır ile yapmak için create file dediniz dosya adını ve uzantısını yazdınız ve elle ya da kopyala/yapıştır ile içeriği doldurunuz:

1000063493

GitHub'ta tamam vs seçenekleri yerine onay vermek için commit seçeneği vardır. O yüzden upload ya da kendin oluştur aşamasından sonra sol alttaki commit butonuna tıklarsınız.

Bu işlem sonrasında depoda artık oluşturduğunuz ya da upload ettiğiniz dosya görünür.

Örneğin:
1000063488
O dosyanın URL adresini kullanmak için ise o dosyayı tıklarsanız ve sonra sağda açılacak alandaki ekranda sağ köşede yer alan raw veya view olarak görünen seçeneğe tıkladığınızda açılacak olan sayfanın adres çubuğunda çıkan adresi size lazım olandır.

1000063490

Kullanacağınız URL adresi şu şekilde olmalıdır

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

yani raw.githubusercontent... olarak başlamalıdır.

Bir diğer yöntem ise GitHub'a üye olduktan sonra gits.github.com'a girip çok daha kısa yoldan bunu yapmak.

Gits'e girince tek sayfalık ekrandan çok daha kolaylıkla ekleyebilirsiniz listenizi.

1000063494

Gördüğünüz gibi direkt kod ekleme ekranı ile gelir.
Filename with extension yazan yere dosya adını uzantısıyla yazarsınız ve kopyala yapıştır ile içeriği ekleyip create butonuyla oluşturursunuz.

1000063496

Buradan da raw adresini alıp URL olarak kullanırsınız.

Aslında kolay. Listede eğer referer gibi değerler yoksa ile başlayan tek adres satırları kanal oynatma adresleri ise not defteri ile listeyi açıp değerini tümünü değiştir deyip önüne kendi proxy adresinizi eklersiniz.

https://forum.sinetech.tr/konu/sade...arini-izlemek-istemez-misiniz.5215/post-77660

Bu mesajda da anlatmıştım.
Teşekkür ederim hocam ayarladım

17/05/205
Yeni bir proxy yöntemi ve sistemi daha ekledim.

İlk yöntemle eklediğiniz ve oluşturduğunuz proxy adresinizi hala kullanmaya devam ederken bu yeni dosyalar ile de aynı şekilde kullanabileceksiniz.
Bu yöntemde neyi nasıl yapabileceğinizi ve m3u listelerinizdeki içeriklere ne şekillerde ekleyebileceğinizi ilk mesajın altında bugünün tarihiyle attığım başlıkta bulabilirsiniz.

İlk defa kullanacak olanlar konunun ilk mesajının tamamını okumalılar.
Hali hazırda kullananlar ise konunun ilk mesajının altındaki tarih başlığıyla eklediğim 2. yöntemi okuyabilirler.

Selamlar, sevgiler.

17/05/205
Yeni bir proxy yöntemi ve sistemi daha ekledim.

İlk yöntemle eklediğiniz ve oluşturduğunuz proxy adresinizi hala kullanmaya devam ederken bu yeni dosyalar ile de aynı şekilde kullanabileceksiniz.
Bu yöntemde neyi nasıl yapabileceğinizi ve m3u listelerinizdeki içeriklere ne şekillerde ekleyebileceğinizi ilk mesajın altında bugünün tarihiyle attığım başlıkta bulabilirsiniz.

İlk defa kullanacak olanlar konunun ilk mesajının tamamını okumalılar.
Hali hazırda kullananlar ise konunun ilk mesajının altındaki tarih başlığıyla eklediğim 2. yöntemi okuyabilirler.

Selamlar, sevgiler.
huggg patladı mı ya bgn açılmıyor yaptıklarım?

huggg patladı mı ya bgn açılmıyor yaptıklarım?
Oluşturduğunuz space'i silin. Yeniden aynı adımlarla yeni ya da öncekiyle aynı isimde bir space oluşturun düzelir.

Silmek için files'a tıkladığınızda hemen sağda görünen Settings menüsüne girip en alttaki alana koyu harflerle gösterilen yazıyı yazıp delete butonuna basın.

Oluşturduğunuz space'i silin. Yeniden aynı adımlarla yeni ya da öncekiyle aynı isimde bir space oluşturun düzelir.

Silmek için files'a tıkladığınızda hemen sağda görünen Settings menüsüne girip en alttaki alana koyu harflerle gösterilen yazıyı yazıp delete butonuna basın.
@Latte ustam selamlar. Özeline bakabilme şansın var mı rica etsem? 👑

Geri