Öneri 🕊️ Sadece size ait bir proxy ile Daddylive veya Vavoo kanallarını izlemek istemez misiniz? - ❷ Yöntem

tr de sanırım tek spor ya aslında bilmiyorum çok uğraştırıcı ben yoksa yabancıları spor olarak almak istiyorum tr de kateğori ama yapmaya baya üşendim uzun notepad de kanal bul kategoriye ayır filan
tr de spor genel haber film vs var tek spor yok aslında. @patr0n 'un deposunda yapıyoruz onları. Değişik kategori lazımsa tr için verelim

Vavoo sadece Türkiye kanalları

Kod:

@Latte ben burda spor ve geri kalan gibi gördüm herhalde bu değil o zaman o link tr ayrı ayrı olanı güzel olur paylaşırsan yani bulunsun ben valla şu almanay fransa filan portekiz onların sporlarını ayırmak isitiyorum ama çok uzun yani benim notepad den bul filan kolay yolu varsa da söylersen yapıyım yada varsa yapılıya yok demem:D

Vavoo sadece Türkiye kanalları

Kod:

@Latte ben burda spor ve geri kalan gibi gördüm herhalde bu değil o zaman o link tr ayrı ayrı olanı güzel olur paylaşırsan yani bulunsun ben valla şu almanay fransa filan portekiz onların sporlarını ayırmak isitiyorum ama çok uzun yani benim notepad den bul filan kolay yolu varsa da söylersen yapıyım yada varsa yapılıya yok demem:D
Voturk olanın içinde tüm Vavoo kanallarından Türkiye grubunda olanlar var kategori gözetmeksizin. Sabah karşı güncelledim yine adresleri düzelttirerek ve refererleri kaldırarak.

Kategorili Türkiye listeleri geçen ay güncellendi ama vavoo adresleri değişmediği için çalışırlar sanırım.

Buraya girince 5 farklı kategori var Türkiye için. Kullanmak istediğinizi tıklayıp raw yazana basarsanız URL olarak da alabilirsiniz.

Şu anda sadece tr için özel var diğerleri tüm ülkeleri içeriyor genel ve tüm kanallar olanlar yani.
Ama ülkelere göre ayrı ayrı da oluşturabiliriz eğer gerekiyorsa.
Selam Latte Hocam Vavoo 10 Kategorili Proxy Listesinin Proxy"si Calismiyordu,2 gundur.Rica Etsem Bir Bakabilirmisiniz.Saygilarimla.

Selam Latte Hocam Vavoo 10 Kategorili Proxy Listesinin Proxy"si Calismiyordu,2 gundur.Rica Etsem Bir Bakabilirmisiniz.Saygilarimla.
Baktım şimdi oradaki proxy sahibi kapatmış ondan öyle olmuş.

Anlattığım yöntemle kendi proxy adresinizi oluşturup linkleri onunla değiştirmelisiniz.

Baktım şimdi oradaki proxy sahibi kapatmış ondan öyle olmuş.

Anlattığım yöntemle kendi proxy adresinizi oluşturup linkleri onunla değiştirmelisiniz.
Suan icin Boyle Bir Dusuncem yok Baska proxy linki bulunca eklerim Desteginiz icin saolun

Her şeyi eksiksiz anlatıldığı gibi yaptım çalıştıramadım sonra sunucuya yaptığım m3u ları dosyaları yükledim gene çalıştıramadım proxy started yazıyor fakat verildiği şekilde yazınca kontrol edince m3uları da kapalı gözüküyor proxyde mi sıkıntı var mı ben mi yapamadım emin değilim

Her şeyi eksiksiz anlatıldığı gibi yaptım çalıştıramadım sonra sunucuya yaptığım m3u ları dosyaları yükledim gene çalıştıramadım proxy started yazıyor fakat verildiği şekilde yazınca kontrol edince m3uları da kapalı gözüküyor proxyde mi sıkıntı var mı ben mi yapamadım emin değilim

proxy started diyorsa çalışıyor demektir.

Oluşturduğunuz proxy'de sorun yok fakat aynı yere dosyaları da yükleyip kullanmayın iyice ağır çalışmaya başlar hem dosyadan hem de proxy'den istek alacağı için. İçerikler çok olduğundan bir ücretsiz alan için verilen kısıtlı ram ve işlemci için de zor olacaktır.

Kontrol ettim şu anki proxy adresiniz çalışıyor sorun yok yani.
Ayrıca listelerinizi eklemişsiniz ama proxy adresi eklenecek kısmı yanlış eklemişsiniz.
Sadece proxy/m3u?url= eklemişsiniz kanalların adreslerinin önüne.
Oysa eklemeniz gereken örneğin kendi kullanıcı adınız ve space adresinize göre düşünün tabi ki;

olmalıydı. Burada HuggingFaceAdim kısmı kullanıcı adınız ve SpaceAdresim de oluşturduğunuz space adı olacak. Eğer kullanıcı adınız latte space adınız da proxy olsaydı şöyle olacaktı:

Yani işlemlerde sorun yok sadece en son aşamada hata yapmışsınız.

ProxyAdsz sizin paylaştığınız vavoo linkini yapıştırdım hocam bu şekilde yazdım şimdim3u larıda sildim proxyi kurduğum yere fakat ben çalıştıramadım bu şekil nerede hata yapıyorum anlamadım

bu şekilde denedim liste yüklenemedi geçersiz m3u formatı hatası veriyor m3uweb editörde hocam

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    73.8 KB · Görüntüleme: 14
Ekli dosyayı görüntüle 9123Ekli dosyayı görüntüle 9124 sizin paylaştığınız vavoo linkini yapıştırdım hocam bu şekilde yazdım şimdim3u larıda sildim proxyi kurduğum yere fakat ben çalıştıramadım bu şekil nerede hata yapıyorum anlamadım

bu şekilde denedim liste yüklenemedi geçersiz m3u formatı hatası veriyor m3uweb editörde hocam
Dostum proxy i aldım vavoo yayının da denedim çalışıyor senin vavoo yanlış

Böyle olacak

Ekli dosyayı görüntüle 9123Ekli dosyayı görüntüle 9124 sizin paylaştığınız vavoo linkini yapıştırdım hocam bu şekilde yazdım şimdim3u larıda sildim proxyi kurduğum yere fakat ben çalıştıramadım bu şekil nerede hata yapıyorum anlamadım

Listeyi proxy ile deniyorsunuz öyle olmaz.

Ben de verdiğiniz proxy adresini denedim ve çalışıyor şu anda kanallar.

Hem listedeki kanallara nasıl ekleneceği konusunda örnek olsun diye hem de arkadaki kanalların renginden anlarsınız çalıştığını sanırım.

1750021643084

arkadaslar bend denedir bir turlu beceremedim . bir arkadaş bunu videolu bir gosterim yapabilir mi ? Ben mi yapamıyorum anlamadım. Kusura bakmayın sacmaladıysam ..

@Latte tek tek ekleyeceğiz kanalların linkini anladım hocam bunun kolay yolu var mı bir bakayım öyle deneyim teşekkür ederim hepsini tek seferde değiştirmenin kolay yolu var mı hocam @bij o linki de deneyim hocam teşekkür ederim

Son düzenleme:

Selamun Aleykum Hocam İzniniz Olursa Proxy Linkinizi Alternatif olarak kulanabilirmiyiz

Kapanmış proxy hocam
Eyvallah Hocam Vavoo 10 Kategorili Proxy li Diye Konu Acmistim Bazen Kapanabiliyor Proxy ler Ben Kendim Alamiyorum proxy linki Bu yaptigim listeyi calisir durumda tutmam lazim herkezin kullanmasina acik liste oyuzden alternatif proxy ariyorum O yuzden izin almam gerekiyor sahibinden bunlarida Forumdaki Arkadaslar icin yapiyorum seyretsinler diye.

Eyvallah Hocam Vavoo 10 Kategorili Proxy li Diye Konu Acmistim Bazen Kapanabiliyor Proxy ler Ben Kendim Alamiyorum proxy linki Bu yaptigim listeyi calisir durumda tutmam lazim herkezin kullanmasina acik liste oyuzden alternatif proxy ariyorum O yuzden izin almam gerekiyor sahibinden bunlarida Forumdaki Arkadaslar icin yapiyorum seyretsinler diye.
Latte hocamız anlatmıştı olmuyor mu

Geri