Sadece dizi platformları için M3U listesi

uefamafia

Üye
Konular
1
Merhaba arkadaşlar ben hem mi box hemde apple tv kullanıcısıyım. Salondaki mi box cihazda belli uygulamalar ile dizileri izleyebilmekteyim. Fakat Apple tvde ise sadece iptv programları ile m3u listeleriyle içeriklere ulaşabiliyorum. Sadece canlı tv içeren listeler uzun süre çalışıyor. Mor paket olanlar ise kısa sürede patlıyor. Amacım mor paketlere ulaşmak değil sadece dizi platformlarına erişebileceğim stabil çalışan m3u linki var mıdır? Ya da başka bir alternatif.. Forumda paylaşılan linklerin çoğunu denedim mor paket içerdikleri için sanırım 1 saat çalışıyor ancak sonraki gün donmaktan izlenmiyor hiçbir şey.. Sadece dizi platformları için m3u listesi varsa paylaşabilir misiniz? Teşekkür ederim.

Evet mi box üzerinden daha çok içeriğe ulaşabilirsin ben dahil çoğu arkadaş android platformunu kullanıyoruz bol miktarda uygulama var forum içinde sürekli paylaşılıyor özellikke bu link üzerinden bakın uygulamalar konu ismi

https://forum.sinetech.tr/bolum/uygulamalar.20/

Android kısmına hakimim ancak apple tvye de dizi izlemek için ip tv kurmam gerekiyor konuyu açma amacım oydu

Apple tv bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilir, kusura bakma bilgim yok dediğim gibi, iyi forumlar.

Geri