Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
inceledim dostum ancak s Sport ile ilgili bisey yok yeni olmamda forumdan yararlanamiycagim anlamına gelmiyor ?Katılım23 Şub 2025 gel al git ne güzel be konu açmadan forumu incelersen bulursun bişeler
dedigin konuyu kendi konumu açmadan önce araştırdım hepsi geçersiz yada yalan hesap hepsini denedim ancak bana hesap lazım ip tvlerde s sport yok zaten bana ibo aslanın maçı lazım onun için arıyorum.s sport hesap olarak olmasa da var burda bir çok konu altında yooo alakası yok yararlanabilirsin tabi bence bir göz at forum da var hesap da genel olarak paylaşılmıyor
bu arada bu konu hakkında paylaşılmış daha önce bulabilirisin
Ssports uyeligi ayni anda 1 kisi izleyebilio yani kimse gesap paylasmaz paylassada patlar bence hesap yerine uygulama lardaki ssport linki istesen belki olur isindedigin konuyu kendi konumu açmadan önce araştırdım hepsi geçersiz yada yalan hesap hepsini denedim ancak bana hesap lazım ip tvlerde s sport yok zaten bana ibo aslanın maçı lazım onun için arıyorum.
s Sport linki yok ama dostum nası olcak o isSsports uyeligi ayni anda 1 kisi izleyebilio yani kimse gesap paylasmaz paylassada patlar bence hesap yerine uygulama lardaki ssport linki istesen belki olur isin)
m3u da ki sport kanallarinda s sport plus yok dostumactigin konuyu iki sefer okudum. bir insan ücretli aldigi hesabi ne diye senle paylassin. hadi paylasti diyelim o zaman adamin hesabi da coklu kullanmadan dolayi askiya alinacak. yada tüm hesabi yasaklanacak. mantik disi istek. burda cogu arkadasin paylastigi m3u link de spor kanallarida mevcut ve cogu da hala aktif durumda.
teşekkür ederim ancak bana bu şekilde degil direk hesabi veya maçların olduğu ufc kısmı lazım ibo aslanın maçı için yinede yardımcı olduğun için teşekkürlerİstək yasak ama canlı yayınları könüldən bula bilirsin
Öneri - Real Madrid - rayo vallecano 4K
Merhabalar linke tıklayın ve izleyin S sport 2: https://bcovlive-a.akamaihd.net/29c60f23ea4840ba8726925a77fcfd0b/eu-central-1/6415845530001/playlist.m3u8 S sport 1: https://bcovlive-a.akamaihd.net/540fcb034b144b848e7ff887f61a293a/eu-central-1/6415845530001/playlist.m3u8 Yayın kalitesi...forum.sinetech.tr
istedigin kanal turkvod da mevcut. üyelik ücreti yillik 18 euro gibi bir fiyati olmali. ahim sahim bir para degil. adamlar 4000 binin üzerinde kanal sayilari mevcut. sagda solda dolasmaktan iyidir.m3u da ki sport kanallarinda s sport plus yok dostum
Sadece dün gece yayınlanan karşılaşmayı izlemek istiyorsan, sana bir kıyak yapıp İbo Aslan'ın maçını video dosyası olarak atabilirim.teşekkür ederim ancak bana bu şekilde degil direk hesabi veya maçların olduğu ufc kısmı lazım ibo aslanın maçı için yinede yardımcı olduğun için teşekkürler
günlük paylaşılan m3u listelerine göz gezdirmeni öneririm. yok diyorsun ama genelde varS Sport Plus Üyeliği Olanlar Veya Elinde Hesap Olan Kişiler Rica Etsem Verebilirler Mi ?
Çok Lazım Yardımcı Olabiliceklere Şimdiden Teşekkürlerimi İletiyorum...
İyi Forumlar.
atarsan çok süper olur dostum düşüncen ve yardımın için teşekkür ederimmSadece dün gece yayınlanan karşılaşmayı izlemek istiyorsan, sana bir kıyak yapıp İbo Aslan'ın maçını video dosyası olarak atabilirim.