Öneri ⚽🏆S͙h͙a͙m͙e͙l͙ t͙v͙ B͙e͙ş͙i͙k͙t͙a͙ş͙🏆⚽

Shamel TV'in başlıca özellikleri​

App Açıklaması:​

Shamel TV, Android ve diğer uyumlu cihazlarında M3U formatındaki IPTV listelerine kolayca erişmeni ve bunları yönetmeni sağlayan bir multimedya oynatıcısı.

İşlevler:​

Uygulama, M3U formatındaki IPTV listelerini destekliyor. Telefonlar, tabletler ve akıllı TV'ler ile uyumlu. Ana ekranını istediğin gibi düzenleyip kategorilere ayırarak kişiselleştirebilirsin. Ayrıca, 4K dahil HD yayınları izleyebilir, oynatma listelerini rahatlıkla izleyebilirsiniz.

Nasıl kullanılır:​

Bu uygulama herhangi bir içerik sunmuyor. Android'ine Shamel TV kurduktan sonra M3U formatında IPTV kanal listesini ekleyip uygulama üzerinden oynatabilirsiniz

Not:
Televizo vs. playerlerde olduğu gibi , sonu xx.m3u ile biten-bitmeyen kısaltılmış linkler ve m3u dosyaları bu uygulamada çalışmaz.

Örnek link bu şekilde olmalıdır.

http://boyle1.linkyok.xyz:8080/get....34&pasword=deneme1234&type=m3u_plus&output=ts

Son düzenleme:
Güzel olmuş, emeğe saygı.

Tv boxlarda ana ekrana ekleyebilirsiniz , telefon ve tabletlerde simge farklı görünürse bildirin düzeltme yapalım.. Screenshot 20250114 082230

Ben m3u uzantılı urb yükleyemedim kabul etmiyor nasıl yükleyeceğim
Televizo ya yüklediğim gibi yapıyor olmadı
Geçersiz URL diyor

Ben m3u uzantılı urb yükleyemedim kabul etmiyor nasıl yükleyeceğim
Televizo ya yüklediğim gibi yapıyor olmadı
Geçersiz URL diyor
Başka bir URL deneyin çalışması lazım , televizodaki gibi paketlenmiş m3u linklerini kabul etmez malesef,saygılar.

Son düzenleme:
edit

Son düzenleme:

Geri