Rus telegram apk kanalları ve teliften kaçınmaları

Konular
5
Ruslar hem bu uygulama geliştirme ve paylaşma konusunda çok çeşitliler hem de mesela örnek olarak tv box için apk uygulamaları tanıttıkları apk kanalları şubat 2024ten beri açık ve tüm uygulamalar da güncel. Nasıl yapıyorlar acaba, keşke bizim de olsa telifsiz bir grubumuz ve dünyamız :)

Bir telegram adres link verirmisin ozelden bir incelemek isterim
Ruslar değil Türk telegram kanallarında var bir çok çalışıyor
Her çeşit paylaşım var

Ruslar hem bu uygulama geliştirme ve paylaşma konusunda çok çeşitliler hem de mesela örnek olarak tv box için apk uygulamaları tanıttıkları apk kanalları şubat 2024ten beri açık ve tüm uygulamalar da güncel. Nasıl yapıyorlar acaba, keşke bizim de olsa telifsiz bir grubumuz ve dünyamız :)
2024'ten beri kapatılmamış olması önümüzdeki günlerde kapatılmayacağı anlamını taşımıyor. Bahsettiğin uygulama nedir mesela? Eğer içerisinde telif içeren bir paylaşım yoksa telif atılmayacaktır diye düşünüyorum.

2024'ten beri kapatılmamış olması önümüzdeki günlerde kapatılmayacağı anlamını taşımıyor. Bahsettiğin uygulama nedir mesela? Eğer içerisinde telif içeren bir paylaşım yoksa telif atılmayacaktır diye düşünüyorum.
Her türlü uygulama, film müzik dizi. Ama kanalda uygulamaları veya linkleri açık şekilde paylaşmamışlar belki bu bir etken olabilir, uygulamayı gösterip websitesinde uygulamanın olduğu yere yönlendiren bir buton koymuşlar.

gecen bende bır grup olusturdum baslık film dizi eglence adı ıle ... galıba yapay zeka kodu eklemısler telegram a film dizi spor kelımelerıne karsı uyarı atıyor otomatık olarak telıf var dıye ama dıkkate almadım hatta ınatla argo kızgınlık ıceren cevap yazdım gerı bıldırımde uyarının altına da giditurk maili de eklemısler oraya da fılm kelımesıne sınema kelımesıne telıf hakkınız yoktur yasal degıl bu dedım bu mesajın bızle alakası yok dıye cevap geldı grup a dokunmadılar ıkı gun sonra grup u kendım kapattım her uuyarıda kapatmayın karsı cevap yazn kapatamıyorlar ama cevap yazmas sanız kapanıyor otomatık ... benım anladıgım bu kadar dı

ha bı de sunu dıyım telegram turkıye admın ı giditurk den bır yetkılı whatsapp facebook ınstagram turkıye admınlerı tubıtak a verıldı o yuzden sıradan sirketler degıl bunlar anında mudahale edılıyor dırek yurt dısı dan admınler ılgılenmıyor

Bizlerde çark tersine dönüyor DİKKAT ÇEKEN DÜŞMAN ÇEKER ---- :)

grup a katılma ıstegım rededıldı dıye mesaj geldı neden oldun

Geri