Öneri Roxy iptv uygulaması Windows ve MAC OS

Çok harika bir uygulama ücretsiz olması daha da güzelleştiriyor :D
Macte gördüğüm tek problem bir filmi açınca soldaki kategoriler yukarıya çıkıyor otomatik onun dışında mkv playeri cihaza kurmak iyi olacaktır. Sanırım bundan sonra favori uygulamam bu olacak :D

bu sayede 10 tane programdan kurtuldum :D

Son düzenleme:
alt yazı renk ayarı gibi ufak tefek ince ayarlar da olsa idi fena olmazdı.

paylaşım için teşekkürler, bende kurdum (macOS) - arayüz ve kullanım açısından gayet güzel;

uygulama çok yeni, anladığım kadarıyla alan adı bile daha birkaç gün önce alınmış - bahsedildiği gibi görüntü için ayar yapma imkanı yok, belki ilerde eklenir ama şu anki deneyim bile harika, üstelik ücretsiz, paylaşım için tekrar teşekkür ederim.

film seyrederken kozmetik ufak tefek hatalar var, evet - bende mpv yüklü (brew üzerinden) ve player olarak roxy'ye o şekilde tanımlı - bazı m3u listelerin film kategorisine girince, player yok diyor, try internal player'i seçince ise, mpv'yi kendi penceresinde açıp, filmi başlatıyor, henüz tam bir entegrasyon yok anlaşılan.
player yok mesajı olmayan film içeriklerinde ise direkt mpv üzerinden filmi oynatmaya başlıyor, yine mpv'nin kendi penceresi içersinde.

Uzun Muhalefet usta'nın tanımlarken hata veriyor ancak uygulamanın loglarını dahi bulamadım, sorunun be olduğunu anlayamadım - liste sorunsuz çalışıyor mesela İina ile.

Geri