Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kralı bu azıcık sür 2 -3 gün koku yapmıyor. Biraz pahalı fakat diğerlerinin performansı na göre değerlendirilince fiyatıda uygun. İndirimleri amazonda özellikle yakqlqyın derimEkli dosyayı görüntüle 17092
Şundan başka kullanamıyorum. Normal deodorantlar alerji yapıyor, roll-onların da ıslak dokusunu sevmiyorum.
Çamaşırlarda tabaka sararma yapıyor fakat buda iyi ürünBen lady speed kullanıyorum kadınlar içinde olsa valla güzel terletmiyor ama zirkonyum alüminyum var kullandığım şu
Kralı bu azıcık sür 2 -3 gün koku yapmıyor. Biraz pahalı fakat diğerlerinin performansı na göre değerlendirilince fiyatıda uygun. İndirimleri amazonda özellikle yakqlqyın derim
pafümünü de favorilerim arasındadır.
Yakında hindistan olacazValla her zaman indirimi kovalıyorum ve ikili kampanyalardan yararlanmaya çalışıyorum. Yani kokmamak için para verilir be, burası Hindistan değil.![]()
artık fazla dışarı çıkmıyorumda kötü kokuya maruz kalmıyorum. insan daha sabah evden çıkıp işe giderken kokar mı? kokuyormuş çok denk geldim.Yakında hindistan olacaz
artık fazla dışarı çıkmıyorumda kötü kokuya maruz kalmıyorum. insan daha sabah evden çıkıp işe giderken kokar mı? kokuyormuş çok denk geldim.