Rokkr Watched

Saka555

Üye
Konular
6
Selam her kese Rokkr ve Whatced uygulamasının kırılmış sürmü varmi sizlerde? Ben aradım bulamadım bir az izledikden sonra para istiyor. Carck surumu varsa android için yardımcı olursanız sevinirim.tesekkurler şimdiden

Onun muadili ve sınırsız olarak kullanabileceğiniz uygulamayı tavsiye ederim. Üstelik google play store'da da yer alıyor, ben telefondan o şekilde izliyorum. kool.to, huhu.to, oha.to, vavoo.to yazarak aynı şekilde izleyebilirsiniz.

Onun muadili ve sınırsız olarak kullanabileceğiniz uygulamayı tavsiye ederim. Üstelik google play store'da da yer alıyor, ben telefondan o şekilde izliyorum. kool.to, huhu.to, oha.to, vavoo.to yazarak aynı şekilde izleyebilirsiniz.
Tesekkur ederim guzel insan ama bende calismadi o eskiren calisiyordu simdi hata veriyor

kool.to yukaraki menüyü nasıl kapatıyoruz maçlarda skorbordu kapatıyor.

Tesekkur ederim guzel insan ama bende calismadi o eskiren calisiyordu simdi hata veriyor
bende hala çalışıyor, çoğu maçı o şekilde izliyorum. ama benim internetim vodafone net. bir yakınımın internet sağlayıcısı türk telekom idi onda da açılmamıştı. ondan kaynaklı olabilir.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-02-26 190427.jpg
    Ekran görüntüsü 2025-02-26 190427.jpg
    354.2 KB · Görüntüleme: 36
kool.to yukaraki menüyü nasıl kapatıyoruz maçlarda skorbordu kapatıyor.
Brave Tarayıcı Kullanın, açılan pencerenin sağ alt köşesindeki tam ekran yapma sekmesinin sol tarafında bulunan resim içerisinde resim gösterme sekmesini tıklayın, açılacak küçük pencerenin içerisindeki tam ekran yapma simgesini (Küçük pencerenin ortasındaki kare şeklinde olan) tıkladığınızda açılan yeni pencerede, söylediğiniz ekran kısıtlamasının olmadığını göreceksiniz.

Lokke diye Google Play'de aradım sadece tarayıcı çıkıyor tarayıcı mı

Konuyu görüntüleyenler

Geri