Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tesekkur ederim guzel insan ama bende calismadi o eskiren calisiyordu simdi hata veriyorOnun muadili ve sınırsız olarak kullanabileceğinizZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.uygulamayı tavsiye ederim. Üstelik google play store'da da yer alıyor, ben telefondan o şekilde izliyorum. kool.to, huhu.to, oha.to, vavoo.to yazarak aynı şekilde izleyebilirsiniz.
Onu bende cozemedim pcden izliyorsan sayfa zoom yap uzaklastir kayb olucakkool.to yukaraki menüyü nasıl kapatıyoruz maçlarda skorbordu kapatıyor.
iphone varmıOnun muadili ve sınırsız olarak kullanabileceğinizZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.uygulamayı tavsiye ederim. Üstelik google play store'da da yer alıyor, ben telefondan o şekilde izliyorum. kool.to, huhu.to, oha.to, vavoo.to yazarak aynı şekilde izleyebilirsiniz.
hayır yok ne yazık ki bildiğim kadarıyla.iphone varmı
bende hala çalışıyor, çoğu maçı o şekilde izliyorum. ama benim internetim vodafone net. bir yakınımın internet sağlayıcısı türk telekom idi onda da açılmamıştı. ondan kaynaklı olabilir.Tesekkur ederim guzel insan ama bende calismadi o eskiren calisiyordu simdi hata veriyor
Brave Tarayıcı Kullanın, açılan pencerenin sağ alt köşesindeki tam ekran yapma sekmesinin sol tarafında bulunan resim içerisinde resim gösterme sekmesini tıklayın, açılacak küçük pencerenin içerisindeki tam ekran yapma simgesini (Küçük pencerenin ortasındaki kare şeklinde olan) tıkladığınızda açılan yeni pencerede, söylediğiniz ekran kısıtlamasının olmadığını göreceksiniz.kool.to yukaraki menüyü nasıl kapatıyoruz maçlarda skorbordu kapatıyor.
Lokke diye Google Play'de aradım sadece tarayıcı çıkıyor tarayıcı mıOnun muadili ve sınırsız olarak kullanabileceğinizZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.uygulamayı tavsiye ederim. Üstelik google play store'da da yer alıyor, ben telefondan o şekilde izliyorum. kool.to, huhu.to, oha.to, vavoo.to yazarak aynı şekilde izleyebilirsiniz.
evet, tarayıcı. yukarıda bulunan "arama veya bir url gir" yazan sekmeye kool.to, huhu.to, oha.to, vavoo.to 'dan birini yazınca live tv kısmından izleyebilirsiniz.Lokke diye Google Play'de aradım sadece tarayıcı çıkıyor tarayıcı mı
Vpn kullanTesekkur ederim guzel insan ama bende calismadi o eskiren calisiyordu simdi hata veriyor