Öneri Roket tv (Telif ihlali sebebebi ile sonlandırıldı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
menu kodlamsi gondere bilecek varsa arkadaslardan uygulamayi tam kumanda iyumlu hale getirelim mumkunse dm den atarsaniz kodu sadece kanallarin logolari gorunsun yeter bana

iyi gunler vavoo yayınları eklermisiniz?
usta sunucularda php kodlamasini calistiramadim calissaydi eklerdik cunku kisa surede ban atiyo linke vavoo bi ustamiz sozunde durursa tvboxlar icin ozel bi apk yapacagiz ins cine 10 ustadan haber bekliyom

Dostlar önce şunu bilin bu uygulamayi yapmamdaki amac hobby her hangi bir reklam veya ticari amac gutmuyorum mumkunse uygulamayi baska yerlerde paylaşmayın biz bize yeteriz kulanmak isteyen yuklesin kullansin istemeyenin canı sagolsun

uygulamaya giriş
şifreniz
(soket) iyi seyirler

NOT: RED BOX DA BULUNAN TEST YAZAN YAYİN 18+ YAYİNLARIN GİRİŞİDİR UYGULAMA ŞİFRESİ İLE AYNIDIR

Eline emeğine sağlık gayet güzel olmus teşekkürler...

filim boxa epey sinema kanali ekledim iyi seyirler uygulamayi baska yerde paylasmayin lutfen yayinlarda sorun olmasin izlemekten ziyade linkleri alip kullaniyorlar sonra yayinlar gumluyo acip izleyelim hep beraber uygulamada
Çok Tesekur ederım elıne saglık

SPOR BOLUMUNE WWE EKLEDİM AMARİKAN GURESİ SEVENLER İCİN İYİ SEYİRLERScreenshot 20241203 221026

iptv 2 bolumu actim orayada biseyler eklicem iyi seyirler

titan tv
uygulamaya giriş
şifresini bilen varmı
paylasırsa sevinirim

titantv2024 şifre bu kardeş
usta sifre icin ayri konu acilmisti baska apk icin biraz ayip olmuyormu esnaflikta buna dukkan onunu tezgah acmak denir kimseyle asik atacak degilim zaten hobby amacli bi apk yaptim her hangi bi iddamda yok ve farkindaysan reklam veya ticari bi beklentimde yok

usta sifre icin ayri konu acilmisti baska apk icin biraz ayip olmuyormu esnaflikta buna dukkan onunu tezgah acmak denir kimseyle asik atacak degilim zaten hobby amacli bi apk yaptim her hangi bi iddamda yok ve farkindaysan reklam veya ticari bi beklentimde yok
Kardeşim kusura bakma, arkadaş bir soru sormuş. Ben de yarımcı olmak istedim.

Emeğine sağlık çok iyi sadece gezerken hangi kanalda olduğumuzu görebilsek hepten süper

Emeğine sağlık çok iyi sadece gezerken hangi kanalda olduğumuzu görebilsek hepten süper
reis daha oncede yazdim ben android tv de fare tercih ediyom kablosuz fare ile kullandigim icin kumanda hem cok pahali hemde cabuk bazoluyo ama farenin sadece pili bitiyo bittikce pil aliyom anladin daha partik ve daha kullanisli oluyo fare oku neyi gosteriyorsa onu aciyom👍👍👍

reis daha oncede yazdim ben android tv de fare tercih ediyom kablosuz fare ile kullandigim icin kumanda hem cok pahali hemde cabuk bazoluyo ama farenin sadece pili bitiyo bittikce pil aliyom anladin daha partik ve daha kullanisli oluyo fare oku neyi gosteriyorsa onu aciyom👍👍👍

Bu var bende klavye ve air mouse 3 senedir , şimdilik sorun yok 2 pilli :)

emeğine sağlık, amatör için iyi iş çıkarmışsın, zamanla daha iyi olacak. çalışmayan kanallar çok ayarları lazım

Ben fareyi de çalıştıramadım uygulamada taktiği nedir ustam

Ben fareyi de çalıştıramadım uygulamada taktiği nedir ustam
taktik yok usta normal fare ile tikliyom kablosuz fare ile gecen gun bi arkadas soruyordu viasat nature turkce ekledim Screenshot 20241205 234243

yayinlar iptv uzeri oldugu icin her hangi bi kaanli bulmakta zorluk cekmiyom lakin apk nin playerleri cok kötü oldugu için biraz sorun yapiyo adam gibi bi player olsa tek rakibim vavoo olur cunku ayni taktikle calisiyo apk tek fark playeri berbat oldugu icin sikintili gibi gorunuyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri