Öneri Roket tv (Telif ihlali sebebebi ile sonlandırıldı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spor şifresi soket iyi seyirler
apk guncellendi

hangi kanalda oldugunuz bellirli oldun diye kod ekledim tum apk boyle full kumanda destekli
telegram adresimiz budur

Ekli dosyayı görüntüle 5793Ekli dosyayı görüntüle 5794

olacak

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sevgili @parstv
Lütfen konu başlıklarında veya konu içinde tamamı BÜYÜK HARF kullanmayalım.
(Şimdilik yazılı uyarı yapılmaktadır, düzeltilmemesi veya hatanın devamında puan sistemli uyarı sistemi uygulanacaktır.)
İyi forumlar.
@Laperdesi
Çok iyi oldu bu vavoo

spor şifresi soket iyi seyirler
apk guncellendi

hangi kanalda oldugunuz bellirli oldun diye kod ekledim tum apk boyle full kumanda destekli
telegram adresimiz budur

Ekli dosyayı görüntüle 5793Ekli dosyayı görüntüle 5794

olacak

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sevgili @parstv
Lütfen konu başlıklarında veya konu içinde tamamı BÜYÜK HARF kullanmayalım.
(Şimdilik yazılı uyarı yapılmaktadır, düzeltilmemesi veya hatanın devamında puan sistemli uyarı sistemi uygulanacaktır.)
İyi forumlar.
@Laperdesi
Harika uygulama olmuş vovoo Wuffy player ile açıp favorilere Kanal eklemek için böyle bir uygulama arıyor dum

playerde kaliyorsa usta once bi verileri temizle istersen ayarlarda girip uygulama verilerini bi sil gene acmazsa vpn iş yapmiyor demektir bendeki saglayici turknet tv nin wifi ayarlari statick yapmak bana yetiyo acmasi icin
VPN warp kullanıyorum ama sadece bu uygulamada açmadı. Dediklerinizi yaptıktan sonra VPN ne kullanayim

Vavoo kismi tv box da kumanda ile çalışmıyor. Ülkelerde var ama aşağı kanallara inmiyor

Vavoo kismi tv box da kumanda ile çalışmıyor. Ülkelerde var ama aşağı kanallara inmiyor
reis cihazdan cihaza fark var bendeki cihazda calisiyorfarkli cihazlarda calismiyor cozemedim gitti varsa fare ile kullan simdilik aksam bakacambi daha

reis kodlammada duzeltme yaptim simdi kumanda cok daha iyi calisiyor test ettim ayrica android tv lerdede test edildi kumanda sorunu cozuldu

Bu da bize bayram hediyesi oldu!...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlı olsun, ne diyelim? :/

Yenisini açarsın aynı şekilde
yok usta 3 yil once kedi tv vardi ondada sorun yasadik adamlar appcreator hesabimdan giri uygulamayi p etmisleri daha ugrasmam pars tv devam edecek mor paket olmadan simdilik onda bir sorun yok

yok usta 3 yil once kedi tv vardi ondada sorun yasadik adamlar appcreator hesabimdan giri uygulamayi p etmisleri daha ugrasmam pars tv devam edecek mor paket olmadan simdilik onda bir sorun yok
Hayırlısı olsun Hesaba Nasıl giriyorlar Hayret Ya

Allah Allah!... Çok ilginç ya neden oluyor acaba? (Okusanız mı, başlığı da okusanız mı?)
reis roket tv yi panelden tamamen kaldirdim terminatör tv diye yeni yapi yaptim ilnginc olan sanirim terminator tv roket tv ile ayni panel uzeri oldugu icin boyle oluyor normalde roket tvnin calismamsi lazim

Screenshot 20250403 163438

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri