pusat1438
Üye
- Konular
- 4
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Benimde başıma gelmişti o yüzden önlem aldım elektrik işi bendede direk adaptörün aldım yine aynı sanırım lede boşu boşuna 450 TL verdimKonudan bağımsız olarak bu veya benzeri bir ürünü tvnizin arkasına kesinlikle direk olarak yapıştırmayın çünkü ısınan ledler tvnizin ekran ledlerini karartır 6 ay sonra tvniz çöp olur deneyimle sabit başıma geldiğinden nacizene öneri
hocam bunu aldım inanmazsın ama 4 ay sonra bozuldu ciddi diyorum ilk başlarda çok güzeldi sonra sekron ayarı bi çeşit oldu geçiştirdi öyle böyle temuya iade etmeye çalıştım yeni hesap olduğu için parayı iade aldı ürün sizde kalabilir dedi sonra 4. ayına girmeden bozulduPatron gayet güzel açıklamış. Tvlerde usb tvyi kapattığımızda enerjisi kesilir. Olması gerekende budur. Cat markasınınki hafızada tutuyor hangi renkte kaldıysa .
Buradan hekese önerim var. Temuda rgb değil daha gelişmiş rgbıc ledler ambilght gibi çalışıyor ben aldım çok memnunum. Renkler tam doğru olmasada verdiği atmosfer çok hoş önerdiğim ürünün çok iyisi çok oahalı 4 binin üzerinde temudaki bu ürün fiyatı iyi ve rgbıc
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Peki değerleri ne olan adaptöre bağlayalım. Bilgiler için teşekkürler@pusat1438 Tv nin usb girişine led bağlamayın tv de genelde usb2.0 Kullanılmaktadır ve oradaki voltaj 5 Volt 500 Mili amperdir. Sizin bağladığınız ledler daha fazla amper çekeceği için anakartta 5 Voltu üreten regüle entegresi ısınacak bir süre sonrada anakarta zarar verecektir. Söz konusu ledler nedeniyle atölyemize anakartı arızalı tv ler gelmektedir.
Işık ayarı soft değişkenliği high değil slow yapmak zorlamayacktır. Fiyatlar uygun temu iade konusunda müşteri memnuniyetini benimsemiş şirket sadece art niyetli olma yeter ali expees olsa kanıt yükle sonra iade kabul edilmedi der şimdi dahada despot oldular.hocam bunu aldım inanmazsın ama 4 ay sonra bozuldu ciddi diyorum ilk başlarda çok güzeldi sonra sekron ayarı bi çeşit oldu geçiştirdi öyle böyle temuya iade etmeye çalıştım yeni hesap olduğu için parayı iade aldı ürün sizde kalabilir dedi sonra 4. ayına girmeden bozuldu
Satın alınan led şeridinin orijinal adaptörünü kullanın yani harici enerji kullanılacakPeki değerleri ne olan adaptöre bağlayalım. Bilgiler için teşekkürler