Revo Uninstaller Pro v5.3 Multilangual

ycanerler

Paylaşımcı
Konular
32
Revo Uninstaller Pro
Revo Uninstaller Pro Full Türkçe (Multilingual)
Revo Uninstaller gelişmiş özelliklere sahip program kaldırma yazılımıdır. Bilgisayara herhangi bir program, oyun kurdunuz ve kaldırdınız. Bu uygulamarın çoğu arkasında tonla gereksiz veri bırakır. Bu veriler de zamanla bilgisayarın yavaşlamasına ya da ilgili uygulamayı tekrar kurmak istediğiniz zaman hatalar almanıza neden olur. Revo yazılımı geride veri bırakmayacak şekilde program, oyun vb. içerikleri kaldırabilmektedir. Bunun yanı sıra birçok yararlı araç sunmaktadır.

Günümüzün en çok kullanılan işletim sistemlerinden biri Windows 10. Windows 10 store/mağaza aracılığı ile yüklediğimiz uygulamaları da kaldırabilmektedir. Bunun yanı sıra tarayıcılarımız ile kullandığımız eklentileri de ayrıca kaldırabilirsiniz.

Revo Uninstaller Öne Çıkan Özellikler
- Gelişmiş uygulama kaldırma
- Zorla uygulama kaldırma (Örneğin program ekle kaldırdan kaldıramadığınız)
- Hızlı ve çoklu uygulama kaldırma
- Gerçek zamanlı kurulum gözetleyicisi
- Kayıt veritabanı (Örneğin programın bir veritabanı var bu veritabanında winrarın neler eklediğini vs. biliyor. Hali ile olası sorunların önüne geçtiği gibi arkada artıkta bırakmıyor)
- Yükleme günlüklerini yönetebilme
- Çoklu yedekleme sistemi (herhangi bir uygulamayı kaldırmadan önce kayıt defterinin yedeğini alır bu sayede olası hatalarda kolaylıkla dönüş yapabilirsiniz)
- Hunter Modu (Bu özellik ile kaldırmak istediğiniz uygulamayı program simgesine sürükleyerek kaldırma, silme vb. işlemler yapabilirsiniz)
- Önemsiz, geçici vb. dosyaları silebilme
- Windows başlangıç yöneticisi
- Windows araçları (Sistem geri yükleme, ağ tanılama, disk birleştirme, sistem özellikleri, güvenlik merkezi, paylaşılan klasörler vb. araçlar içerir)
- Tarayıcı geçmişlerini temizleyebilme
- MS Office Temizleyici
- Windows Cleaner (Windows geçici dosyalar, yaptığınız aramalar vb. birçok gereksiz dosyayı tutar. Bu özellik ile bu dosyaları silebilirsiniz)
- Geri alınamayacak şekilde dosya silme (bu işlem uzun sürer benim bilgisayardamı sorun var demeyin. Bu şekilde dosya silmelerde işlem uzun sürer)
- Veri kurtarma aracı
- Çoklu dil desteği. Türkçe mevcuttur

(Şifresizdir)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçen gün konusunu açacam programı tanıtacam demiştim benden önce davrandın. Eline sağlık :)

Geçen gün konusunu açacam programı tanıtacam demiştim benden önce davrandın. Eline sağlık :)
Teşekkür ederim faydalı olabildiysem ne mutlu. Elimden geldiğince zamanım olduğunca yardımcı konular ve paylaşımlar yapmaya devam.

Merhaba alternatif olması açısından;
En Güncel Versiyon :
Password:taiwebs.com
bu uygulamayı yükledim ama ne masa üstüne kısayol çıkıyor. nede pc de herhangi bir yerde bulamıyorum.
sürekli arşive yeni dosya eklendi uyarısı geliyor, nedeni nedir acaba

bu uygulamayı yüklediğimde etkinleştirilmedi diyor. nasıl etkinleşecek?
Dostum Klasör içinde KURULUM not defteri var lisanslama için yapmanız gerekenler ayrıntılı olarak yazıyor.
Ben yinede buradan paylaşıyorum

Programı kurun ve açmayın. Çalışmadığından emin olun.

İlgili klasörü açın;
C:\ProgramData\VS Revo Group\Revo Uninstaller Pro\

ve Lisans dosyası içerisinde yer alan revouninstallerpro5.lic dosyayı buraya kopya edin

Copy license to "C:\ProgramData\VS Revo Group\Revo Uninstaller Pro\"

Dostum Klasör içinde KURULUM not defteri var lisanslama için yapmanız gerekenler ayrıntılı olarak yazıyor.
Ben yinede buradan paylaşıyorum

Programı kurun ve açmayın. Çalışmadığından emin olun.

İlgili klasörü açın;
C:\ProgramData\VS Revo Group\Revo Uninstaller Pro\

ve Lisans dosyası içerisinde yer alan revouninstallerpro5.lic dosyayı buraya kopya edin

Copy license to "C:\ProgramData\VS Revo Group\Revo Uninstaller Pro\"
Aynen dediğin gibi yaptım ama etkinleşmedi diyor, neyse yine de teşekkür ederim. Free olanı kullanmaya devam

Aynen dediğin gibi yaptım ama etkinleşmedi diyor, neyse yine de teşekkür ederim. Free olanı kullanmaya devam
Sürekli kullandığım yol bu herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Hatta her bilgisayar değiştirdiğimde ilk yüklediğim programlardan birisidir. Mutlaka bir yerlerde hata yapıyorsunuzdur.

Yıllardır kullandığım ve üstüne başka ekle kaldır programı tanımadığım muazzam bir uygulama. Sağ tıkla veya avcı modunda ve daha sayamayacağım pek çok özellikleriyle alanında 1 numaradır.

Ekli dosyayı görüntüle 2927
Revo Uninstaller Pro Full Türkçe (Multilingual)
Revo Uninstaller gelişmiş özelliklere sahip program kaldırma yazılımıdır. Bilgisayara herhangi bir program, oyun kurdunuz ve kaldırdınız. Bu uygulamarın çoğu arkasında tonla gereksiz veri bırakır. Bu veriler de zamanla bilgisayarın yavaşlamasına ya da ilgili uygulamayı tekrar kurmak istediğiniz zaman hatalar almanıza neden olur. Revo yazılımı geride veri bırakmayacak şekilde program, oyun vb. içerikleri kaldırabilmektedir. Bunun yanı sıra birçok yararlı araç sunmaktadır.

Günümüzün en çok kullanılan işletim sistemlerinden biri Windows 10. Windows 10 store/mağaza aracılığı ile yüklediğimiz uygulamaları da kaldırabilmektedir. Bunun yanı sıra tarayıcılarımız ile kullandığımız eklentileri de ayrıca kaldırabilirsiniz.

Revo Uninstaller Öne Çıkan Özellikler
- Gelişmiş uygulama kaldırma
- Zorla uygulama kaldırma (Örneğin program ekle kaldırdan kaldıramadığınız)
- Hızlı ve çoklu uygulama kaldırma
- Gerçek zamanlı kurulum gözetleyicisi
- Kayıt veritabanı (Örneğin programın bir veritabanı var bu veritabanında winrarın neler eklediğini vs. biliyor. Hali ile olası sorunların önüne geçtiği gibi arkada artıkta bırakmıyor)
- Yükleme günlüklerini yönetebilme
- Çoklu yedekleme sistemi (herhangi bir uygulamayı kaldırmadan önce kayıt defterinin yedeğini alır bu sayede olası hatalarda kolaylıkla dönüş yapabilirsiniz)
- Hunter Modu (Bu özellik ile kaldırmak istediğiniz uygulamayı program simgesine sürükleyerek kaldırma, silme vb. işlemler yapabilirsiniz)
- Önemsiz, geçici vb. dosyaları silebilme
- Windows başlangıç yöneticisi
- Windows araçları (Sistem geri yükleme, ağ tanılama, disk birleştirme, sistem özellikleri, güvenlik merkezi, paylaşılan klasörler vb. araçlar içerir)
- Tarayıcı geçmişlerini temizleyebilme
- MS Office Temizleyici
- Windows Cleaner (Windows geçici dosyalar, yaptığınız aramalar vb. birçok gereksiz dosyayı tutar. Bu özellik ile bu dosyaları silebilirsiniz)
- Geri alınamayacak şekilde dosya silme (bu işlem uzun sürer benim bilgisayardamı sorun var demeyin. Bu şekilde dosya silmelerde işlem uzun sürer)
- Veri kurtarma aracı
- Çoklu dil desteği. Türkçe mevcuttur

(Şifresizdir)
Free olanını çok uzun zamandır kullanıyordum. Paylaşımınız için çok teşekkür ederim

Free olanını çok uzun zamandır kullanıyordum. Paylaşımınız için çok teşekkür ederim
lisans dosyasını ekleyerek gönül rahatlığıyla fulleyebilirsiniz, crack veya 3. parti yazılım bulunmadığında soru işareti kesinlikle yoktur.

Merhaba
Şimdiye kadar lisans sorunu hiç yaşamadım sanırım programın kurulu olduğu yere crack dosyasını atıyorsunuz.
Başlat / Çalıştır ekranına C:\ProgramData\VS Revo Group\Revo Uninstaller Pro\ yazıp Enter dedikten sonra açılan sayfaya revouninstallerpro5.lic dosyasını attığınız zaman eskisi ile değiştirilsin mi? uyarısına evet diyerek sorunsuz kullanabiliyorsun.

Geri