Revanced tv için olan apk sı var mı

kenan0303

Paylaşımcı
Konular
40
Merhaba arkadaşlar buradaki bir arkadaşın tavsiyesi ile revanced YouTube apk'sını telefonuma kurdum mükemmel oldu ama TV'yi kurdum TV'de hiçbir şekilde çalışmadı TV için revanjet YouTube apk'sı var mı veya farklı bir APK söyleyebilir misiniz

Merhaba arkadaşlar buradaki bir arkadaşın tavsiyesi ile revanced YouTube apk'sını telefonuma kurdum mükemmel oldu ama TV'yi kurdum TV'de hiçbir şekilde çalışmadı TV için revanjet YouTube apk'sı var mı veya farklı bir APK söyleyebilir misiniz
Tv ve box için.

Tv ve box için.
Arkadaşımızın önerdiği bu programı bende kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

Tv de mi kullanıyorsun?? Telefonda çok iyi ama tv de açılmıyor

Telefonda revanced iyi olabilir ama boxta STube driveda var kur onu

Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim Snitech driverden stube dosyasından pro versiyonunu indirdim smartube dediğiniz bu

Cahilliğimi gözü kör olsun buldum kardeşim çok saol.

Cahillik böyle birşey değil kendinize yüklenmeyin. Kullana kullana tecrübe edersiniz herşeyi. Burada olmasa da başka bir zaman başka birine yardımınız da olur böylece.

İyi eğlenceler 🤟

2 gündür lütfen oturum açın diye hata verip duruyor
Smarttube için olan sorunlar genelde güncelleme olduğu ve yapılmadığı için oluyor eğer onda bu oturum açma hatası varsa aklınızda olsun.
Güncellemesi var mı sol menüden kontrol edin.

2 gündür lütfen oturum açın diye hata verip duruyor
Smarttube için olan sorunlar genelde güncelleme olduğu ve yapılmadığı için oluyor eğer onda bu oturum açma hatası varsa aklınızda olsun.
Güncellemesi var mı sol menüden kontrol edin.
@Latte 'nin söylediği gibi hatalar olabiliyor. Ayrıca geçmişi silerseniz yine aynı hatayı verebiliyor. Sizin durum tam olarak nedir bilmiyorum ama şunu deneyin trend videolardan herhangi bir tanesini açın normale dönmesi gerekiyor.

@Latte 'nin söylediği gibi hatalar olabiliyor. Ayrıca geçmişi silerseniz yine aynı hatayı verebiliyor. Sizin durum tam olarak nedir bilmiyorum ama şunu deneyin trend videolardan herhangi bir tanesini açın normale dönmesi gerekiyor.
Güncelleme gelmişti yaptım 3 5 gün düzeldi ama yine yaptı herhangi bir önbellek temizliği yapmadım hataya girince yaptım bazı videoları açıyor ama bazı videolarda hata veriyor

Geri