Öneri Repack oyun siteleri - BEST -

Bazı konulara açıklık getirelim:

Skidrow, reloaded gibi crack yapan grupların kendilerine ait bir sitesi yoktur. Crack yapan gruplar oyunu ve crack dosyalarını sıradan çinko karbon vatandaşın erişemeyeceği yerlere koyarlar. Oralara erişebilen alkalin duracell vatandaşlar ise dosyaları çekerler, torrent sitelerine vs. yükler. Cracklenmiş oyun da piyasaya dağıtılmış olur.

Fitgirl ve dodi repack iyidir

1 hafta takip et oraya yuklenmeyen bir oyun başka bir sitede varmı torrent trackerleri bir takip ediver nerden geliyor.skidrow reloaded davalık para cezaları alınca benim sitem bu dicek .sana kanıtı koydum oraya yuklenmeye başlar 1fiscier den link o sıra tüm baba siteleri dolaş varmı yokmu o oyun başka sitede
Yahu isterse tüm oyunlar orada olsun umrumda değil, bu site sahte ve benim gözümde kullanılmaması gerekli. Çok istiyorsanız kullanabilirsiniz, bir kanıt sunduğunuzu söylüyorsunuz ancak ortada kanıt göremiyorum. Skidrow gibi crackci bir grup gelip bir de repack yapacak değil, adamlar zaten anonim olmak istiyor yoksa yakalanırlar neden yapsınlar?

Yahu isterse tüm oyunlar orada olsun umrumda değil, bu site sahte ve benim gözümde kullanılmaması gerekli. Çok istiyorsanız kullanabilirsiniz, bir kanıt sunduğunuzu söylüyorsunuz ancak ortada kanıt göremiyorum. Skidrow gibi crackci bir grup gelip bir de repack yapacak değil, adamlar zaten anonim olmak istiyor yoksa yakalanırlar neden yapsınlar?
Sitede repack sıkıstırılmış bazı bölümleri cıkartılmış oyunlar yoktur,repack sitesi degildir.oyun boyutu neyse o yüklenir+crack .iki ayrı grup olan skidrow ve reloaded bu site ile sahibi direk baglantısı yoksa bile dedigin gibi .oyunları oradan dagılır indirdigin oyunların boyutlarından trackerlardan oyun siteye eklenme tarihinden farkedebilirsin yüzlerce repack olmayan oyunları hic bir şekilde problem yaşamadım reloaded sitesi kapandıgından beri takip etmekteyim .

Geri