Öneri Repack oyun siteleri - BEST -

dehakan7

Müdavim
Konular
360
Bende kullanıyorum sağlam siteler tavsiyemdir,

*** Bu siteler oyunları kırıp küçültüp dağıtıyorlar.

İndirip kurma sorumluluğu indiren kişiye aittir, crackli kullanmak risktir

Son düzenleme:
Skid Row grubu ta c64, Amiga zamanlarından beri var.

Ama mutlaka bu tip konularda, indirip kurma sorumluluğu indiren kişiye aittir, crackli kullanmak risktir gibi yazmak lazım.

Skid Row grubu ta c64, Amiga zamanlarından beri var.

Ama mutlaka bu tip konularda, indirip kurma sorumluluğu indiren kişiye aittir, crackli kullanmak risktir gibi yazmak lazım.
Ekledim katılıyorum.

Dün red dead redemption 2 repack kurdum. Kurarken işlemci full güçte ve fanlar hiç durmadı kurana kadar. Hah dedim Makina birazdan ekmek kızartma makinası olacak :)

Dün red dead redemption 2 repack kurdum. Kurarken işlemci full güçte ve fanlar hiç durmadı kurana kadar. Hah dedim Makina birazdan ekmek kızartma makinası olacak :)
makina yenileme zamanı mı gelmiş ki :)

Codex ve skidrow repack yapmıyorlar crack yapıyorlar belirli bir siteleri bulunmuyor yani o siteler sahte, umarım kimse indirmemiştir. Bu arada hazır kurulu indirme yapılan güvenilir siteler olarak, Ankergames.net ve steamrip.com kullanabilirsiniz.

Bu linkteki sitelerin tamamı güvenli ve temiz. Çok büyük bir Reddit topluluğu tarafından sürekli kontrol ediliyor.

Oyunlarin hepsi torent ısıtıyor normal hali yokmu torente ne gerek var

En iyisi skidrow reloaded fitgirl oyun kurma suresi uzun ve takılıp kalma ihtimali var .fitgirl yerine dodi repack daha iyi

Oyunlarin hepsi torent ısıtıyor normal hali yokmu torente ne gerek var
Çok gerek var. Upload siteleri çok masraflı, torrent ise ücretsiz ve topluluktaki kullanıcılar seedlenip bedava olarak sunulabiliyor.

En iyisi skidrow reloaded fitgirl oyun kurma suresi uzun ve takılıp kalma ihtimali var .fitgirl yerine dodi repack daha iyi
Yukarıdaki mesajımda yazdıgım gibi skidrowun bir sitesi yok, yani indirdiğiniz sitede ne olacağını bilemezsiniz.

Yukarıdaki mesajımda yazdıgım gibi skidrowun bir sitesi yok, yani indirdiğiniz sitede ne olacağını bilemezsiniz.

Orjinal sitesi ilk kırılan oyunlar bu siteden

Fitgirl repack deki sıkıntılar olmadan repack sitesi

Fitgirl japon kız olması lazım sitesi repack site

Orjinal sitesi ilk kırılan oyunlar bu siteden

Fitgirl repack deki sıkıntılar olmadan repack sitesi

Fitgirl japon kız olması lazım sitesi repack site
Skidrowun bir sitesi bulunmuyor o siteler tamamen sahte siteler. 1750877855456

Sana gore sahte ilk oyun cıktıgı site kendileri yüklüyor reloaded dagıldıktan sonra burdan dagılır yeni oyunlar ve rarbg ve diger sitelere oyunu buradan alır .bir sure takip edersen en yeni oyunları görürsun sitede
O Oyunları yüklemelerinin bir önemi yok zira kendileri yapmıyor sadece yayınlıyor. Nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz anlamıyorum ancak tonlarca reddit forumu ve korsan sitelerinde bu site güvensiz olarak gösteriliyor. İstediğiniz kadar inanın ancak bu site sahte.

Neyse tartışmaya gerek yok skidrow reloaded kırdıgı oyun ilk oraya yuklenir razor 1911, 2p vs kırmassa.diger repack ve torrent siteleri oraya skidrow, razor1911, 2p gider alır ekler sitesine reloaded davalık olunca bu şekilde devam eder ilk oyunlar oradan yuklenir başka siteler sonra alır

Tartışma yok, sonuçta sahte bir sitenin tartışmasını yapamayız :) Site sahibi skidrow ismini almak yerine başka bir isimle siteyi oluşturabilirdi. Bu sayede skidrowun ismide kirlenmezdi. Site açıklamasınada "fan sayfası" "dağıtımcı" gibi söylemler eklerdi kimse sorun çıkartmazdı :D

Tartışma yok, sonuçta sahte bir sitenin tartışmasını yapamayız :) Site sahibi skidrow ismini almak yerine başka bir isimle siteyi oluşturabilirdi. Bu sayede skidrowun ismide kirlenmezdi. Site açıklamasınada "fan sayfası" "dağıtımcı" gibi söylemler eklerdi kimse sorun çıkartmazdı :D
1 hafta takip et oraya yuklenmeyen bir oyun başka bir sitede varmı torrent trackerleri bir takip ediver nerden geliyor.skidrow reloaded davalık para cezaları alınca benim sitem bu dicek .sana kanıtı koydum oraya yuklenmeye başlar 1fiscier den link o sıra tüm baba siteleri dolaş varmı yokmu o oyun başka sitede

Geri