OkUsta çoklu dosya ekleme yapın birden fazla ekleyelim karışık combo da yapsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
OkUsta çoklu dosya ekleme yapın birden fazla ekleyelim karışık combo da yapsın
Sağol usta teşekkürler
Patron ile zeroo ustami zaten ikiside iyisi varBurada kod ile m3u adreslerinden user-pass çekmeye yardımcı olan iki uzman arkadaşımız bence bunları yeni bir konu başlığı ile paylaşsalar daha iyi olacak gibi,burada kaybolmasınlar.
Yanlış anlamaysam:elinizdeki txtleri açın,kopyala,yapıştır ile bir araya getirin,tek txt yapın,tek combo olsun.Allta vereceğim program ile 100 lerce txt bir klasörde toplayın,Hepsini seçip,yeniden adlandır,1 derseniz 1,2,3,....100 gibi adlanır.(bazı txt adlarındaki karekterler yüzünden program txt yi okuyamıyor) Programa oluşturduğunuz klasörü gösterin,tek txt haline getirsin,combo yaparsınız hemen.Usta çoklu dosya ekleme yapın birden fazla ekleyelim karışık combo da yapsın
bunu gelişmiş bir şey olarak yapmadım hocam asıl gelişmiş olan exe halinde forumda paylaşmıştım bu anlık ihtiyaçtan doğdu yazdım verdim böylece kalmasında benim için mahsuru yokSon derece başarılı,bu kod ile oluşturulan combo da "tekrarlı satırlar da" yok,patr0n arkadaşımızda paylaşımında bunu dikkate alıp revize eder sanırım.
Usta sihirbaz gibisin. Bu yeterli bundan iyisi şamda kayısı. Tekrar eden m3u linklerini de kullanacak olan arkadaşlar bi zahmet görmezden geliversinler.bunu gelişmiş bir şey olarak yapmadım hocam asıl gelişmiş olan exe halinde forumda paylaşmıştım bu anlık ihtiyaçtan doğdu yazdım verdim böylece kalmasında benim için mahsuru yok
Estağfurullah hocam şu an film izliyorum mola verince koda ekleme yapar atarım burayaUsta sihirbaz gibisin. Bu yeterli bundan iyisi şamda kayısı. Tekrar eden m3u linklerini de kullanacak olan arkadaşlar bi zahmet görmezden geliversinler.
Elinize sağlık hocamMerhaba Forum Üyeleri,
Bugün sizlere çoğunluğunu kendi geliştirdiğim ve mobil kodlama bilgim bir tık yetersiz kaldığı için az biraz google, youtube ve yapay zekadan yardım alarak windows için geliştirdiğim iptv panel taramayı mobilde apk olarak kodladım. Uygulama m3u check yapabiliyor, combo.txt ile tarama yapabiliyor, xtream m3u veya tam tersine çevirme işlemi yapabiliyor.
Yaklaşık 1 ay veya daha fazla süredir üzerinde çalışıyordum bu gün ufaktan bir beta olarak paylaşmak istedim malum yaz geldi boş vakitlerimde ara ara mobili kurcalıyorum o vesileyle geliştirmiş oldum.
Uygulamayı geliştirmeye belki devam ederim belki etmem henüz kesin değil dediğim gibi yaz aylarındayız biraz dinlenme ve kafa dağıtma zamanları bu zamanlar.
Uygulama virüs total sonucu ve indirme linki konunun en altında yer almaktadır.
Uygulamanın Temel Özellikleri:
Uygulamaya ait ekran görüntüleri ekte verilmiştir.
M3U Multi Checker:
Birden fazla M3U linkini aynı anda kontrol edin. Hangi linklerin aktif, hangilerinin bozuk olduğunu hızlıca görün. Ayarlar bölümünden zaman aşımı süresi ve istekler arası gecikme gibi parametreleri kişiselleştirin. Panel Combo Tarayıcı:
Panel ana URL'si ve Combo.txt dosyasını kullanarak aktif hesapları tarayın. Geçerli linkleri kolayca bulun ve kaydedin. Xtream <-> M3U Converter:
Xtream'den M3U'ya Dönüştürme: Sunucu URL'si, Kullanıcı Adı ve Parola bilgilerinizi girerek Xtream formatındaki bilgilerinizi standart M3U formatına dönüştürün. M3U'dan xtream'e Dönüştürme: M3U linkinizi yapıştırarak xtream bilgilerini kolayca çıkarın.Uygulama Hakkında Bilgiler:
Eğitim amaçlı geliştirilmiştir. Uygulama, eğitim amaçlı olup, olası sorunlardan ne uygulama geliştiricisi yani ben (patr0n) ne de forum.sinetech.tr sorumlu tutulamaz.
- Sürüm: 1.0.0 - Beta
- Uygulama paket ismini değiştirmeyi unutmuşum aldırış etmeyin.
- Uygulama apk olarak kurulacağı için play store protect muhtemelen uyarı verecektir aldırış etmenize gerek yok. Uygulamada virüs var falan diye laf kalabalığı yapmamanızı rica ediyorum zaten paylaşımlarımda virüs olsa bunca zaman burada barındırılmazdım beni bilen biliyor bu yüzden lütfen...
Bu arada uygulama beta aşamasında deneyimleyip geri dönüş sağlamak isterseniz bunu göz önünde bulundurup dönüş yapmanızı rica ediyorum.
Bu zamana kadar desteğini hiç esirgemeyen, forumda aramıza sonradan katılmış olan herkese teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Eyvallah usta gerek yok ama yine de sen bilirsinEstağfurullah hocam şu an film izliyorum mola verince koda ekleme yapar atarım buraya
Teşekkür ederim hocamElinize sağlık hocam
Hocam ama bir sorum olucak bu user pass combolari nasil cikartabiliriz bunun için bir eğitimde bulamadimTeşekkür ederim hocam
Hocam alel acele bi tema değiştirip birde tekrar eden satırları silecek bi kod ekledim ama test etmedim bunu bi test eder misin sana zahmet.Eyvallah usta gerek yok ama yine de sen bilirsin
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Hocam o comboları internette var olan combo listelerini kullanacaksınız uygulama geliştirme kategorisi altında multi checker 1.9 adlı uygulama paylaştı orada ilk mesajda comboOne adlı bir dosya var büyük bir combo dosyası onu parçalara bölerek kullanabilirsiniz bunun içinde internette uygun programlar mevcut olması lazımHocam ama bir sorum olucak bu user pass combolari nasil cikartabiliriz bunun için bir eğitimde bulamadim