Relax yan panel bulma eklendi - patr0n - IPTV Tool & M3U Checker Mobil -

Pythonla mı açacağım bunu? Kusura bakmayın zahmet veriyorum size. Çok teşekkür ederim
Kodu txt dosyası açıp içine yapıştırıp ismini bişey yazıp sonunu .html yapmanız yeterliydi hocam

Son düzenleme:
Gerçekten

Kod konusunda bilgim yok. Python kodu mu acaba diye aklıma geldi. Chrome de açılıyormuş yav :D Gerçekten harika bir iş. Tekrar teşşekkür ederim.
Rica ederim hocam 😂

m3u listelerindeki user passları çekiyor.combo üreten programlardan oluşan combolardan hit bulman imkansıza yakındır.
Haklısın, o tür programları denedim. Rastgele harf ve rakamdan oluşan combo yapıyor. Türkçe veya yabancı isimler üreten bir program olsa o zaman hit bulma şansı olur.

Haklısın, o tür programları denedim. Rastgele harf ve rakamdan oluşan combo yapıyor. Türkçe veya yabancı isimler üreten bir program olsa o zaman hit bulma şansı olur.
Combo oluşturmak için bizler için en iyi yol;hitlerden çekilen user- pass lardır.Elde ettiğin veri panel ismi değişen başka bir adresten hit bulmanı sağlıyor.exploid tarzı programlar ile bazı panellerden hit çekiliyor,fakat bunlara da önlem aldılar.Bizler için yeterli bence.(Bu sitede yeniyim,fakat üyelerin çoğu yeni yeni öğrenmeye başlayan arkadaşlar)

Combo oluşturmak için bizler için en iyi yol;hitlerden çekilen user- pass lardır.Elde ettiğin veri panel ismi değişen başka bir adresten hit bulmanı sağlıyor.exploid tarzı programlar ile bazı panellerden hit çekiliyor,fakat bunlara da önlem aldılar.Bizler için yeterli bence.(Bu sitede yeniyim,fakat üyelerin çoğu yeni yeni öğrenmeye başlayan arkadaşlar)
Combo yapıcı rar çevirdigin için teşekkürler ayrıca patron ustaya da teşekkürler rar html çevirememistim bir türlü 😁😁

Çeken değil de üreten program Combo üretiyor m3ulardan deilmi
Random combo her zaman çöptür var olan m3u içinde ki user pass çekmek daha faydalıdır. Çünkü biriyle varsayım da bulunuyosunuz ama diğeri ile kesin bir hesap geçmişi var olduğunu biliyosunuz.

Turhan ustanın tanırım kendisini onun telegramda grubunda paylaşım yaparım kendisi panel paylaşım yapan birisi

Usta çoklu dosya ekleme yapın birden fazla ekleyelim karışık combo da yapsın

Şuan bunlar için yeni kod yazıyor hatta yan panel bulma programı yapıyor izin alıp kendisinden paylaşırim

Geri