Relax Panel M3U Listesi ve Yeni DNS

Thanos

Paylaşımcı
Konular
53
İyi akşamlar, Baron66 🐍 dızz 🐍 :) arkadaşın combosuyla 48 adet Relax-panel yakaladım, belki birilerinin işine yarar diye paylaşıyorum. Denendi ve çalışıyorlar. Sizde liste yüklenmeze; VPN deneyin. Kullanıcı sayısı değişiyor; 4-3-2-1 Örnek liste ve kanal listesi fotoda ekli. İsterseniz tek tek kopyalayın, isterseniz de TXT dosyasını indirin; ekliyorum.Liste2Liste

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Baron66-Dızz.txt
    4 KB · Görüntüleme: 317
Son düzenleme:
'' Ben birçok kullanıcıyı denedim ama bir türlü açamadım'' diyen arkdaş varsa önce şu adresi taracıya yazsızn; ( ) Eğer görüntülenmiyorsa; size bu panelin başka bir adresini vericem; sadece listenin başındaki adres kısmını değiştirmeniz yeterli olacak. Mobil internetimle denedim çalışıyor ama adresi tarayıcada açmaya çalıştığınızda açılan sayfa'' Bing arama servisi'' çıkarsa bilin ki; sizde engelli değil, başka bir problem yaşıyorsunuz demektir.

İyi akşamlar, Baron66 🐍 dızz 🐍 :) arkadaşın combosuyla 48 adet Relax-panel yakaladım, belki birilerinin işine yarar diye paylaşıyorum. Denendi ve çalışıyorlar. Sizde liste yüklenmeze; VPN deneyin. Kullanıcı sayısı değişiyor; 4-3-2-1 Örnek liste ve kanal listesi fotoda ekli. İsterseniz tek tek kopyalayın, isterseniz de TXT dosyasını indirin; ekliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 4655Ekli dosyayı görüntüle 4654

Kod:
gÜZEL TŞKLER

hasanhd verdiği adres aktif onu kullanın

Bu alternatif adresleri nasıl buluyorsunuz?
103.161.34.243 için bakayım dedim . 9 tane domain var bunları mı denemem gerek?
Yoksa buradaki adreslerden mi?

duzenleme: benim verdiğim adresin paylaşımla ilgisi yok, ornek olarak verdim. Ayrıca paylaşım için çok teşekkur ederim.

Son düzenleme:
Bu alternatif adresleri nasıl buluyorsunuz?
103.161.34.243 için bakayım dedim . 9 tane domain var bunları mı denemem gerek?
Yoksa buradaki adreslerden mi?

duzenleme: benim verdiğim adresin paylaşımla ilgisi yok, ornek olarak verdim. Ayrıca paylaşım için çok teşekkur ederim.
Ya bu siteden; ya da 🐍 dızz 🐍 :) @Baron66'nın verdiği bu programla; Öneri - 🎲🎁Baron66 ALT PANEL, YAN PANEL, YAN DNS (değişen iptv paneli bulma programı sinetech farkıyla) 🎁🎲

Arkadaşlar panelli aşırı taratırsanız veya giren çıkan çoksa m3ulara yada ortaya adres düşerse adresi hemen değiştirebiliyorlar.Zamanınız ve emeğiniz biranda uçabilir..Elinize sağlık.

Son düzenleme:
mallesef ıptv verılen lınkler çalışmıyor

İyi akşamlar, Baron66 🐍 dızz 🐍 :) arkadaşın combosuyla 48 adet Relax-panel yakaladım, belki birilerinin işine yarar diye paylaşıyorum. Denendi ve çalışıyorlar. Sizde liste yüklenmeze; VPN deneyin. Kullanıcı sayısı değişiyor; 4-3-2-1 Örnek liste ve kanal listesi fotoda ekli. İsterseniz tek tek kopyalayın, isterseniz de TXT dosyasını indirin; ekliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 4655Ekli dosyayı görüntüle 4654

Kod:
Teşekkürler hocam

Geri