Relax iptv satın almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeugman

Üye
Konular
1
Arkadaşlar relax iptv birkaç ay kullandım çok beğendim ama bir süre sonra kapandı bunu nereden nasıl satın alabilirim bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim

Nereden satın aldınız ? Lütfen söylermisiniz Almanyada bir arkadaşım satın almış bir yıllık müddetli sadece bir gün kullanabilmiş bence bu iş dolandırıcıların işi bende 10 binlerce iptv kodu var test etmeye zamanım yok çalışanları kullanıyorum bitince bir başkasını

Nereden satın aldınız ? Lütfen söylermisiniz Almanyada bir arkadaşım satın almış bir yıllık müddetli sadece bir gün kullanabilmiş bence bu iş dolandırıcıların işi bende 10 binlerce iptv kodu var test etmeye zamanım yok çalışanları kullanıyorum bitince bir başkasını
Satın almadım sadece birkaç ay deneme fırsatım oldu diyelim çok beğendim ama artık açılmıyor eğer satın almak mümkünse almayı düşünüyorum

websitesinden whats app numarasına bağlanarak alabilirsiniz

5 gh panel iptv diyor bazı yerler

konu ile alakalı bilgisi olan varmı

Forum Kuralları Madde 20- IPTV Konuları: IPTV ile ilgili herhangi bir satış konusu açmak, IPTV önerisinde bulunmak, özel mesajdan IPTV ile ilgili kurallara uymayan mesajlaşmada bulunmak yasaktır.
Kuralları okumak için: Forum Kullanım Kuralları

Tekrarında yaptırım uygulanacaktır.

(Konu kilitlenmiştir!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri