Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Süresiz demişsin süre yazılıRelax ip-tv 100 kullanıcılı iyi seyirler...
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
kral istersen adama iban no atta sana normal alsın süre yazıyor dediginde 1970 yazıyor yani sınırsız bi nevi sonuç olarak bilmiyorum haberin varmı tarih ileriye gidiyorSüresiz demişsin süre yazılı
Tamam teşekkürlerkral istersen adama iban no atta sana normal alsın süre yazıyor dediginde 1970 yazıyor yani sınırsız bi nevi sonuç olarak bilmiyorum haberin varmı tarih ileriye gidiyor
biraz ters yazmış gibi olmuşum yörük oldugum için konuşmamızda böyle şaka maksatlı ama tarzımızı bilmeyen biraz terslemek gibi anlaşılabilir kusura bakma amacım terlemek degil ters mizahTeşekkür ediyorum kardeşime
Eline sağlık usta dicektimde senin değil ama yinede teşekkür ederimRelax ip-tv 100 kullanıcılı iyi seyirler...
kimimmiş merak ettim sen biliyorsun demek ki bu kadar net konuştuğuna göreEline sağlık usta dicektimde senin değil ama yinede teşekkür ederim
Kendisinin olmasa benim değil yazar zaten kendisinin olmasa bile bizlerle paylaştı emek verdi emeğe saygı gösterelimEline sağlık usta dicektimde senin değil ama yinede teşekkür ederim
Böyle tuhaf konuşan adamları dikkate bile alma kardeşim emeğine sağlıkkimimmiş merak ettim sen biliyorsun demek ki bu kadar net konuştuğuna göre
Tşkler ellerinize sağlık iyi ve hayırlı günler dilerim.Relax ip-tv 100 kullanıcılı iyi seyirler...