Relax ip-tv 100 kullanıcılı süresiz

Hocam kod haline almasaydınız keşke linkleri üye olmadan herkes görebiliyor

Windows IPTV playerda açmak istedim kanallar geldi bir tanesini açmak istedim '' İçerik Ayrıştırma Hatası '' verdi.Kanal listeside birdaha gelmedi.Herhalde tüm kainat şu anda bu listeye yüklendi.😂

Foruma uye olmayanlar kare icine alinmis linkleri gorebiliyorlar

Foruma uye olmayanlar kare icine alinmis linkleri gorebiliyorlar
o benim sorunum değil zaten kaldırıldı o özellik buyur buradan devam

Arkadaşlar kod kullanımı yasak değildir. İstediğiniz gibi kod kullanımı yapabilirsiniz.

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ama bana göre kod kullanımı yapmadan link paylaşmak daha güzel. Çünkü forumumuzda link kopyalama özelliği mevcut. Özellikle Tv kullananlar için kolaylık oluyor. Linke tıklayınca "Linki kopyala" özelliğini kullanabiliyorsunuz. Ama kod olarak paylaşınca bu özelliği kullanamazsınız.

Herkese iyi forumlar.

1749040526739

eline sağlık dostum güzel çalışıyor.

Eline sağlık birşey soracağım bu verilen panellerin çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için kullanılan bir program var bazı konularda görüyorum o programın ismi nedir . İndirmek için link yada APK olan var mı

Önce Teşekkür edeyim, Hepsi açıyor kendim bir tanesini kayıtettim bile!
İptv seyretmek için modeminizi öyle bağlı olduğunuz şirketin sağlayıcılarının insafına bırakmamak gerektiğine dikkat çekmek isterim DNS ayarlarını STATİK olarak girip Misal 1.1.1.1-1.0.0.1 olarak kayıt ettiğinizde size özgürlük sağlayacaktır.

teşekkürler ederim emeğinize sağlık .. hayırlı bayramlar dilerim

Geri