Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Mobil veride adguard dns cihazdan cihaza ve hattan hata değişiklik gösterebiliyor. Samsung bir telefonda adguard dns kullanamıyordum interneti kullandırmıyodu , ama şu an redmi note 12 kullanıyorum ve mobil veride adguard dns sorunsuz çalışıyor.Arkadaşlar merhabalar iphone ve android telefonlarimda wifi icin eyvallah reklam engelliyorum dns adresi ile mobil veriye gecince isin rengi değişiyor varmi yapilcak öneriniz.
Poco var bende suan denedim wifi ve mobil veride isini layıkıyla yapiyor teşekkür ederim hocamMobil veride adguard dns cihazdan cihaza ve hattan hata değişiklik gösterebiliyor. Samsung bir telefonda adguard dns kullanamıyordum interneti kullandırmıyodu , ama şu an redmi note 12 kullanıyorum ve mobil veride adguard dns sorunsuz çalışıyor.
Cevabı vermişsiniz. Bilmeyenler için şu konuyu paylaşayım.Mobil veride adguard dns cihazdan cihaza ve hattan hata değişiklik gösterebiliyor. Samsung bir telefonda adguard dns kullanamıyordum interneti kullandırmıyodu , ama şu an redmi note 12 kullanıyorum ve mobil veride adguard dns sorunsuz çalışıyor.
rica ederim hocam xiaomi tabanlı cihazlar özel dns konusunda kusursuz diyebilirimPoco var bende suan denedim wifi ve mobil veride isini layıkıyla yapiyor teşekkür ederim hocam![]()
Denemek isterim uzantısı nedirNextdns kullanıyorum. Son derece memnunum. Tavsiyemdir
Denemek isterim uzantısı nedir
Bende de aynı sorun vardıArkadaşlar merhabalar iphone ve android telefonlarimda wifi icin eyvallah reklam engelliyorum dns adresi ile mobil veriye gecince isin rengi değişiyor varmi yapilcak öneriniz.