[Rehber] Vizyona: Android TV & Telefon için Film/Dizi İzleme Kataloğu – Türkçe Altyazı, İntro Atlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Paspartu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dostum başarılar dilerim. 4 tane dizi film açmaya çalıştım. Hiç birini açamadım. Kolaylıklar diliyorum

Emeğine sağlık aktif kullanıyorum çok beğendim

Ben çok başarılı buldum, nefis bir uygulama olmuş elinize sağlık. CloudSteam ve Nuvio'nun uğraştırıcı yarım yamalak eklentileriyle uğraşmaktan kurtuldum sonunda, valla ne kadar teşekkür etsem az! Ben otomatik oynatmayla değil kaynağı seçerek kullanıyorum ve bir aksaklıkla da karşılaşmadım. Umarım uzun ömürlü olur, emeğinize sağlık tekrar...

Son düzenleme:
Harika uygulama, teşekkürlerler.👍🌅💫
Ben çok başarılı buldum, nefis bir uygulama olmuş elinize sağlık. CloudSteam ve Nuvio'nun uğraştırıcı yarım yamalak eklentileriyle uğraşmaktan kurtuldum sonunda, valla ne kadar teşekkür etsem az! Ben otomatik oynatmayla değil kaynağı seçerek kullanıyorum ve bir aksaklıkla da karşılaşmadım. Umarım uzun ömürlü olur, emeğinize sağlık tekrar...
Hocam değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻

Dostum başarılar dilerim. 4 tane dizi film açmaya çalıştım. Hiç birini açamadım. Kolaylıklar diliyorum
Selam hocam hangileri açılmıyor kaynakla alakalı olabilir bir bakalım. Özelden iletini isterseniz

Hocam değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻

Selam hocam hangileri açılmıyor kaynakla alakalı olabilir bir bakalım. Özelden iletini isterseniz
Favori uygulamam, teşekkürler

Basit, kullanması kolay. Tasarım sadeliği ve işlevsel özellikleri uygulamayı kullanırken insanı yormuyor.

cloudstreama rahmet okutan uygulama

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri