Redline IP-80 8K TV BOX

Madem boş :) Xiaomi Mi Box S 4K 2. Nesil Android TV Box--- bu cihazı neden almalıyım biraz açıklarmısınız ? vereceğiniz bilgilerden herkes faydalansın.
Kral, elektrik gidince mesaj yarım kaldı. "Boşl" derken, boşluk dolduysa sorun kalmadı diyecektim. Yine de soruna cevap vereyim, 1-Xiaomi Mi Box 'ın sertifikaları var, 2- Ben aldığım da Android 8 yüklü idi, şimdi 12'ye güncellendi. Yani güncelleme desteği uzun süre var. 3- Üç yıldır canını çıkartıyorum, banamısın demedi. Ayrıca sana hayırlı satışlar, bol kazançlar gardaş,

Kral, elektrik gidince mesaj yarım kaldı. "Boşl" derken, boşluk dolduysa sorun kalmadı diyecektim. Yine de soruna cevap vereyim, 1-Xiaomi Mi Box 'ın sertifikaları var, 2- Ben aldığım da Android 8 yüklü idi, şimdi 12'ye güncellendi. Yani güncelleme desteği uzun süre var. 3- Üç yıldır canını çıkartıyorum, banamısın demedi. Ayrıca sana hayırlı satışlar, bol kazançlar gardaş,
Ben bir şey satmıyorum ki.! :) Ayrıca bu saydığınız özellikleri fazlasıyla taşıyan cihazlar, daha uyguna satılmakta. benim anlatmak istediğim de bu reis. Sen memnunsan devam.

İyi akşam arkadaşlar bu cihazı kesinlikle almayın normal menüde gezerken bile takılıyor cihaz çok ama çok kotü. Next minix alın bence daha hızlı görüntü kalitesi daha iyi.

bende 70 max var tavsiye etmiyorum çok kasıyor ve güncelleme gelmiyor bilginiz olsun bunu alacagına nex 4 k al geç arada 400 tl fark var

Geri