Sen al gardaş, sorun yok. Amma problem ettin.O cihazı alacağıma 700 lira daha az verip bu cihazı alırım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sen al gardaş, sorun yok. Amma problem ettin.O cihazı alacağıma 700 lira daha az verip bu cihazı alırım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Problem ettiğim bir şey yok reis , elimde yeterince cihaz var benim. Siz altı boş konuşunca ben de doldurayım dedimSen al gardaş, sorun yok. Amma problem ettin.
Problem ettiğim bir şey yok reis , elimde yeterince cihaz var benim. Siz altı boş konuşunca ben de doldurayım dedim![]()
Madem boş
Kral, elektrik gidince mesaj yarım kaldı. "Boşl" derken, boşluk dolduysa sorun kalmadı diyecektim. Yine de soruna cevap vereyim, 1-Xiaomi Mi Box 'ın sertifikaları var, 2- Ben aldığım da Android 8 yüklü idi, şimdi 12'ye güncellendi. Yani güncelleme desteği uzun süre var. 3- Üç yıldır canını çıkartıyorum, banamısın demedi. Ayrıca sana hayırlı satışlar, bol kazançlar gardaş,Madem boşXiaomi Mi Box S 4K 2. Nesil Android TV Box--- bu cihazı neden almalıyım biraz açıklarmısınız ? vereceğiniz bilgilerden herkes faydalansın.
Ben bir şey satmıyorum ki.!Kral, elektrik gidince mesaj yarım kaldı. "Boşl" derken, boşluk dolduysa sorun kalmadı diyecektim. Yine de soruna cevap vereyim, 1-Xiaomi Mi Box 'ın sertifikaları var, 2- Ben aldığım da Android 8 yüklü idi, şimdi 12'ye güncellendi. Yani güncelleme desteği uzun süre var. 3- Üç yıldır canını çıkartıyorum, banamısın demedi. Ayrıca sana hayırlı satışlar, bol kazançlar gardaş,
Ben bir şey satmıyorum ki.!Ayrıca bu saydığınız özellikleri fazlasıyla taşıyan cihazlar, daha uyguna satılmakta. benim anlatmak istediğim de bu reis. Sen memnunsan devam.
o cihazı alıcağınıza yok o cihazı alırsınO cihazı alacağıma 700 lira daha az verip bu cihazı alırım.
Hahh bir sen eksiktin reis.o cihazı alıcağınıza yok o cihazı alırsın![]()
izlediğimiz max 1080 hayali biri k dır gidiyor 8k 16k ka ka kandırmaHahh bir sen eksiktin reis.![]()
Senin yazdıklarını bir tek ben anlıyorum biliyor musunizlediğimiz max 1080 hayali biri k dır gidiyor 8k 16k ka ka kandırma![]()
bir algida atasözü der ki max dan büyük cornetto var ondan büyük magnum var gerçi o bizim değilbende 70 max var tavsiye etmiyorum çok kasıyor ve güncelleme gelmiyor bilginiz olsun bunu alacagına nex 4 k al geç arada 400 tl fark var