Öneri 🛑RecTV Otomatik Güncellemeli Liste Hazır 🔁

atakan1983

Paylaşımcı
Konular
20
Arkadaşlar forumda çok görüyorum rectv uygulaması çalışmıyor, olmuyor vs mesajları
bende dedim bir otomasyon hazırlayalım insanlar faydalansın buyrun RecTV Canlı yayınları

➡️ 🔁

Screenshot 20250813 183317

Screenshot 20250813 183336

Son düzenleme:
Arkadaşlar forumda çok görüyorum rectv uygulaması çalışmıyor, olmuyor vs mesajları
bende dedim bir otomasyon hazırlayalım insanlar faydalansın buyrun RecTV Canlı yayınları

➡️ 🔁

Ekli dosyayı görüntüle 11827

Ekli dosyayı görüntüle 11828
Atakan py dosyalarını private yap m3u dosya yollarını ayrı repoda public e aktart. Önlem alınmasın.

Teşekkürler de bu uzun linkleri nasıl kısaltıp ıptv uygulamalarına yazacağız, yardımcı olacak arkadaşlar bilgilendirme yapabilirler mi

Teşekkürler de bu uzun linkleri nasıl kısaltıp ıptv uygulamalarına yazacağız, yardımcı olacak arkadaşlar bilgilendirme yapabilirler mi
Tinyurl sitesine yapıştır bu linki öyle yap bu arada bu Linkin kısası

Bilgisizliğim için bağışlayın ,kısa veya uzun linki nereye yazacağız anlamadım ,iss ye url olarak yazdım olmadı ,tinyurl linki nerede bulamadim...?
Televizo IPTV indir MP3 eklemeye gir liste adı REC TV yap sonra da bu kodu gir hepsi bu bu URL gir resimdeki gibi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-08-13-20-19-11-611_com.ottplay.ottplay.jpg
    Screenshot_2025-08-13-20-19-11-611_com.ottplay.ottplay.jpg
    310.3 KB · Görüntüleme: 66
Bilgisizliğim için bağışlayın ,kısa veya uzun linki nereye yazacağız anlamadım ,iss ye url olarak yazdım olmadı ,tinyurl linki nerede bulamadim...?
Kardeşim bu kısa linki iptv uygulamana gir ondan sonra kanal listesi gelir

Eline emeğine sağlık, ama birazcık eksikler var. Bunu kablo TV yaptığın gibi sınıflandırip epg yi de yaparsan, tadından yenmez

Eline emeğine sağlık, ama birazcık eksikler var. Bunu kablo TV yaptığın gibi sınıflandırip epg yi de yaparsan, tadından yenmez
Teşekkürler Bu server sabit değil
kablo tv nin sabit olduğu için ona göre uygulama ve sistem hazırlamıştım
Bu sabit kalırsa ileride onu da yaparız sıkıntı yok

Geri