Rec Tv Uygulama Tanıtımı&Kullanımı

Adnan K. 

SaLuTe
Moderatör
Konular
184
En çok bilinen uygulamalardan biri olan Rec Tv, sevdiğiniz dizi, film ve canlı yayınları kesintisiz ve ücretsiz olarak izlemenizi sağlayan popüler bir android uygulamadır. Kullanıcı dostu arayüzü, çalışma hızı ve oranı ile ilk tercihlerden biridir.
Program ile ilgili ayrıntılı bilgi için videolarımızı izlemenizi tavsiye ederiz.
Uygulama tanıtım konusudur. Detaylar ve kullanımı videoda açıklanmıştır.

Programı indirmek için drive adresi:

Programı indirmek için orjinal adresi:

Telefonla denedim şimdi, bein sport maç önü yayını çalışıyor.

En çok bilinen uygulamalardan biri olan Rec Tv, sevdiğiniz dizi, film ve canlı yayınları kesintisiz ve ücretsiz olarak izlemenizi sağlayan popüler bir android uygulamadır. Kullanıcı dostu arayüzü, çalışma hızı ve oranı ile ilk tercihlerden biridir.
Program ile ilgili ayrıntılı bilgi için videolarımızı izlemenizi tavsiye ederiz.
Uygulama tanıtım konusudur. Detaylar ve kullanımı videoda açıklanmıştır.

Programı indirmek için drive adresi:

Programı indirmek için orjinal adresi:
Emeğinize sağlık👏👏

Şu an bende çalışmıyor box sürümünde

Ben box olarak varlığından haberdar değildim, google tv ye sitesinden box indirip kurdum şuan çalisiyor.

Ekli dosyalar

• 1744559076587913095982206349644.jpg
    1744559076587913095982206349644.jpg
    2.9 MB · Görüntüleme: 43
Screenshot 2025 04 13 18 48 39 025 comrectvshot
Çalışıyor bir sorun yok

Galiba türk telekom vb isslerde çalışmıyor mobil veri tt ile denedim yayın açılmadı ama vodafone da sorun yok

Aynen telefonda çalışıyor boxda çalışmıyor rec tv niye böyle oldu şimdi bu ?

Merhabalar
Bugün itibariyle Rec tv boxda çalışmamaya başladı. Octohide vpn açarak uygulama çalışıyor. Sizlerde de hata var mı? Varsa çözümü nedir?

En son sürümü 17.5 galiba ama onu indirip kurunca da güncelleme uyarısı çıkıyor güncelle deyince de hata veriyor. Son sürümü kaç ki bunun?

Konuyu görüntüleyenler

Geri