Rec tv görüntüde yırtılma

uzanlar37

Üye
Konular
1
3. Nesil mi box aldım. Rec tv yükledim. Özellikle görüntü geçişlerinde kare kare yırtılmalar oluyor. Bu normal bir durum mu?

Sadece rec tvde oluyor, kare hızı çözünürlük ayarlarını değiştirdim olmadı.
Ayarlardan uygulama kare hızına uy gibi bir ayar vardı onu açtım olmadı. İnternetim 1000 megabit fiber.

2. Nesil cihazımda inattv kullanıyordum. Rec'i hiç denemedim. Bu şekilde bir sorun yaşayan da forumda bulamadım.

Ekli dosyalar

• simulated-screen-tear.jpg
    simulated-screen-tear.jpg
    127.2 KB · Görüntüleme: 86
O konu kapsnmış galiba, mibox 2 nesildede takılarak Frame atlar gibi oynatıyor rectv box versiyonu.Devamlı güncelliyor yapımcı belki birgün düzelirtir çünkü ayarı kaçırdı bence🙂

O konu kapsnmış galiba, mibox 2 nesildede takılarak Frame atlar gibi oynatıyor rectv box versiyonu.Devamlı güncelliyor yapımcı belki birgün düzelirtir çünkü ayarı kaçırdı bence🙂
Mibox3 ten kaynaklanıyor diye düşündüm. 2 ye göre bunu pek beğenemedim. Uygulama kaynaklıysa yapacak bir şey yok :)

Mibox3 ten kaynaklanıyor diye düşündüm. 2 ye göre bunu pek beğenemedim. Uygulama kaynaklıysa yapacak bir şey yok :)
bendede xiaomi box 3 var bende de oluyor yırtılma beta surumu cıkarmıslardı sonra sılındı ıstersenız bir yere upload edim link atim yukleyın guvenıyosanız,bende cozuldu beta surumunde

Aynen ya miboxlarda veya bence uygulama cihaz seçiyor bilemiyorum.Tek bildiğim 16 sürüm sonrası stabil herkeste aynı çalışmadığı .Playerdede sorun olabilir mobil sürümde sorun pek yok,player onun değişik. Box sürüm sorunlu malesef.Sizde değil sadece sorunlar🙂

Geri