Rec Tv CloudStream Uyarısı Çözüm

L

@Sinetech kesin çözümü alaycı tavır ile eleştirmen komik değil her grupda forumda toksik fanatik insanlar var lütfen dün forumda bakım yapılırken bunlarada el atsaydınız insanlara yardım etmek isteyen kişilere alay etmesi ve yardıma muhtaç insanları meşgul etmesi hiç hoş değil son yorumu okuyun çözüm önerisinde bulundum kekikakademiden doğruluğunu teyit edebilirsiniz
Dostum neye alındığınızı anlamadım, konuyu neden üstünüze alındınız? Ayrıca bunun tartışılacağı yer konunun altı değil, kafamıza göre "benim tüm konularımı kapatın" da olacak şey değil. Her küsen bunu yaparsa forumda paylaşım yapmanın mantığı kalmıyor.

Ayrıca 4 tane üst üste mesaj atarak bir nevi spam yapmışsınız, eski mesajlarınızı düzenle diyerek aynı mesaj altına söylemek istediklerinizi ekleyebilirsiniz.

Tekrar söylüyorum konuyu baştan itibaren okudum, neden konu size geldi ben anlamadım, başka anlayan da olduğunu zannetmiyorum.

Dostum bunun çözümü bu değil kekik deposundan rec Tv kaldır desin tekrar kursun düzelir forumda herkes cahil olabilir ama çözümü bilmiyorsanız yazı yazmayın
Dostum çözümü tamda buydu boş mesaj kasmazsan sevinirim.

Dostum çözümü tamda buydu boş mesaj kasmazsan sevinirim.
Dostum konu rec TV cloudstream e çöp atmışsın neyse cloudstream düzeltme raporu olarak cloudstream çöpe atın bu mod apk yükleyin demişsin boş yapan sensin ilk konu altındaki yorumlar zaten boş yorum ona buna çamur atmakdan ibaret

Dostum konu rec TV cloudstream e çöp atmışsın neyse cloudstream düzeltme raporu olarak cloudstream çöpe atın bu mod apk yükleyin demişsin boş yapan sensin ilk konu altındaki yorumlar zaten boş yorum ona buna çamur atmakdan ibaret
Dostum okuma yazman mı yok ya da okuduğunu mu idrak edemiyosun ? konuyu tekrardan anlayarak okumanı rica ediyorum benim bi yere çöp attığım falan yok tekrar gözden geçir.

Geri