Rec Tv CloudStream Uyarısı Çözüm

patr0n

Geliştirici
Konular
40
Merhaba, forumda bir kaç defa rec ve cloudstream bir arada çalışmadığına dair konulara denk geldim. Rec TV uygulamasının CloudStream uygulamasına garezi olduğunu anlamış olduk bu yüzden bende çok küçük , minicik bir modlama yaparak bu sorunu çözdüm diye düşünüyorum.

Not: Bende herhangi bir uyarı vermediği için deneme yapamadım CloudStream kaldırın diye uyarı alanlar deneyip bildirirse iyi olur.

Modlanan Uygulama: Rec TV
Yapılan İşlem: CloudStream Uyarısı Kaldırıldı.
Harici Yapılan İşlem: Harici herhangi bir işlem yapılmadı yani reklamsız sürüm vs değil bilginiz olsun.

-> <-​

İndirme bağlantısı nerde?
Direkt yapıştırıp kullanabiliyor muyuz?
Tıkladım, virüs var uyarısı verdi!

Special Edition:
bence vunkara grkek yok deep linuxs kur kodi veya cloud ile repo olarak kullanırken windowstan daha iyi kullanır ve sonra bana teşşelkr edersiniz ama ben sadece söyliyorm yani devir artık linux devri herşy ücretsiz kullanılsbiliyor.

Special Edition:
bence vunkara grkek yok deep linuxs kur kodi veya cloud ile repo olarak kullanırken windowstan daha iyi kullanır ve sonra bana teşşelkr edersiniz ama ben sadece söyliyorm yani devir artık linux devri herşy ücretsiz kullanılsbiliyor.
Abi dur canını yerim okuyup gerçek sanacaklar 😅😅

Ben baştan ön soruları ve eleştrileri eklerim demiştim ama haklısın gerçek sanabilenler olabilir, düşünemedim 😅
Zaten bu sorunu fazla yaşayan yok varsa 3 , 5 kişi anca ya vardır ya yoktur yine de kullanmak isteyene bir seçenek olsun diye modladım. O yüzden çok bir eleştiri vs olacağını düşünmüyorum abi 😅

İstatistikler yanılmıyorsa senin açtığın bir konu altına bahsettiklerinden en az birisi yazılacaktır.

Bundan kaçamazsın. Akıllısın, sen Japonsun 😅

İstatistikler yanılmıyorsa senin açtığın bir konu altına bahsettiklerinden en az birisi yazılacaktır.

Bundan kaçamazsın. Akıllısın, sen Japonsun 😅
Ama sen istatistikler ile oynadın abi. Aslında yazılma şansı normalde yüzde 50 idi ama attığın ilk mesaj ve sonrasında konuşmalarımız bu oranı 50 altına düşürdü 😅😅

Ama sen istatistikler ile oynadın abi. Aslında yazılma şansı normalde yüzde 50 idi ama attığın ilk mesaj ve sonrasında konuşmalarımız bu oranı 50 altına düşürdü 😅😅
Kullanıp da başarılı sonuç alanlar olduktan sonra sen meyve veren ağaç misali taşları göğüslersin ne olmuş yani 😅

Çoğunluk meyvenin tadını çıkartıyor öyle bir istatistik daha var 😂

Kullanıp da başarılı sonuç alanlar olduktan sonra sen meyve veren ağaç misali taşları göğüslersin ne olmuş yani 😅

Çoğunluk meyvenin tadını çıkartıyor öyle bir istatistik daha var 😂
Alıştım abi sıkıntı yok 😅

Bilgilendirme
Rec Tv resmi sitesinde yayımlanan 17.6 sürümünde galiba CloudStream sorunu çözülmüş, incelediğimde herhangi bir probleme rastlamadım o yüzden modlu sürümü kaldırıp orijinal Rec sürümünü indirip kurabilirsiniz.

Bilgilendirme
Rec Tv resmi sitesinde yayımlanan 17.6 sürümünde galiba CloudStream sorunu çözülmüş, incelediğimde herhangi bir probleme rastlamadım o yüzden modlu sürümü kaldırıp orijinal Rec sürümünü indirip kurabilirsiniz.

Bende boxun 3.1 versiyonu yüklü herşey normal çalışıyor yeni içerikler geliyor herhangi bi sıkıntı yok boxun 16 versiyonunu kurmadan bunla devam etmemde bi sakınca olur mu

Bende boxun 3.1 versiyonu yüklü herşey normal çalışıyor yeni içerikler geliyor herhangi bi sıkıntı yok boxun 16 versiyonunu kurmadan bunla devam etmemde bi sakınca olur mu
İçerikler geliyorsa bir şey olacağını sanmıyorum sadece uygulama içi gelen yeniliklerden yararlanamazsınız.

Arkadaşlar cloudstream kekik akademi eklentisi içindeki rectv çalışmıyor.sizdede durum aynımı.

Arkadaşlar cloudstream kekik akademi eklentisi içindeki rectv çalışmıyor.sizdede durum aynımı.
Api değiştiği zaman çalışmaz kekik'in yeni api güncellemesini beklemeniz gerekiyor.

Zaten bu sorunu fazla yaşayan yok varsa 3 , 5 kişi anca ya vardır ya yoktur yine de kullanmak isteyene bir seçenek olsun diye modladım. O yüzden çok bir eleştiri vs olacağını düşünmüyorum abi 😅
Boxta cloudstreamda canli tv gorunmuyor hocam içeriği indirmeme ragmen anasayfaya gelmiyor. şunada bi el at.😃

Special Edition:
Dostum bunun çözümü bu değil kekik deposundan rec Tv kaldır desin tekrar kursun düzelir forumda herkes cahil olabilir ama çözümü bilmiyorsanız yazı yazmayın

Boxta cloudstreamda canli tv gorunmuyor hocam içeriği indirmeme ragmen anasayfaya gelmiyor. şunada bi el at.😃
Sebebi uygulama artık 7.1 androidlerde kurulamıcak yeni android cihazlar için büyük güncellene gelicek bu nedenle hem uygulamayı hem depoyu 0 dan kurun

@Sinetech hocam benim tüm konularımı kapatın gerek kalmadı herşeyi çözdüm ayrıca herkes hatalı bilgildirme konusu açıyor tıpki benim seyirtürk kapandımı konusu gibi kapatmak istediğim konuları nasıl kapatacağım

Flood yapmayınız, eski mesajlarınızı düzenle diyerek ekleme yapabilirsiniz.
L

Special Edition:
@Sinetech kesin çözümü alaycı tavır ile eleştirmen komik değil her grupda forumda toksik fanatik insanlar var lütfen dün forumda bakım yapılırken bunlarada el atsaydınız insanlara yardım etmek isteyen kişilere alay etmesi ve yardıma muhtaç insanları meşgul etmesi hiç hoş değil son yorumu okuyun çözüm önerisinde bulundum kekikakademiden doğruluğunu teyit edebilirsiniz

Geri