REC TV Canlı Kanal sayısı artışı yapmış

Ben TvBox'a indirmeye çalışıyorum ama maalesef inmiyor. Hem Tv'den hem de bilgisayardan denedim, olmadı.

Malum yayınlar SD yayındaydı dün

Bende cihaz root lu diyor mobilde ve uygulamaya girmiyor sizdede oyle mi

Ben TvBox'a indirmeye çalışıyorum ama maalesef inmiyor. Hem Tv'den hem de bilgisayardan denedim, olmadı.
Ben telefona indirdim, tv ye gönderdim ve güncelledim. Tv de olmadı bende de

Merhaba dostlar
REC tv sürpriz yapmadan tekrar güncelleme getirmiş yine,
ancak canlı tv bölümünü kontrol etmenizde fayda var.
Doğru yolu bulmuşlar.
Eskiye dönüş yapmışlar.
Siz anladınız onu
Ustalar rec tv indirme linki varmi

gerçek link ne rectvnin

Vpn kullanmadan siteye giremedim.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Rec TV v21.7.3​

Rec tv bile yayını SD olarak yazmış. Artık sadece youtube değil bir çok site hd olarak 1080p çözünürlüğünü görüyor. Ama uzatmaya gerek yok. Siz 720'yi hd olarak görmeye devam edebilirsiniz. Biz etmiyoruz.

ufak tefek bişeler yazıyım bu konu hakkında ilk olarak aslında yazım olarak ne yazarsa yazsın yayın kalitesi açısından
720p hd 1080p fhd bide 4k 8k k kkk ilerler bunlar genel olarak boş işler orda yazan değil senin gözünün kaç k olarak gördüğüdür 8k tv box satar 16k satar satarlar genel olarak 1080p standart yayınları belli bir inç televziyona kadar iş görür bunlar ismin ilizyonuna inandırlmak aslında yayını aç izle geç normal kalite bir yayın yeterli olur

uygulama konusunda muhtemelen site indirmesinden de para kazanılıyor olabilir bilmiyorum gereksiz büyük bir dosya uygulama olarak o kadar kullanmaya gerek var mı sanmıyorum çok istiyorsanız bir browser yandex olabilir box da kurup sitesini 1 kez yazın o kalsın ekranınızda yandex zaten güzel bir browser box için uygulamayı sil yükle işini de sanki tv box da varmış gibi pratik kurabilirsiniz genel olarak da spor için bu kadar kasılmaz tod 1 2 kahve parasına ayda herşeyi veriyor şu zamanda 1 tane yemek den daha ucuz şunun stresine değmez iyi haftalar herkese

bilgisayardan mı giremedin, box ın web tarayıcısından mı
Uygulamayı indirmek için pc den linke giremedim sonra vpn açıp linke girebildim uygulamayı pc ye indirip stick'e gönderip kurulum yaptım sorunsuz çalışıyor

Selam, Rectv çok sık güncelleme istemeye başladı bunun sebebi ne acaba

Uygulamayı indirmek için pc den linke giremedim sonra vpn açıp linke girebildim uygulamayı pc ye indirip stick'e gönderip kurulum yaptım sorunsuz çalışıyor
Ben senin paylaşımından linke tıklayıp vps siz direk girebildim. Basıyorum direk indiriyorum
Seni internet sağlayıcıının güvenlik paketi aktif olabilir müşteri hizmetlerini arayıp güvenlik duvarını kapatabilirsin tahminimce bundan olabilir seninki

Ben senin paylaşımından linke tıklayıp vps siz direk girebildim. Basıyorum direk indiriyorum
Seni internet sağlayıcıının güvenlik paketi aktif olabilir müşteri hizmetlerini arayıp güvenlik duvarını kapatabilirsin tahminimce bundan olabilir seninki
belki, teşekkürler

para kazanacak diye adam güncelleme yapa yapa kafayi yedi
güncellemede degisen bir sey yok
aslinda ayni uygulamayi sunuyor milleti güncellerken reklama bagliyor her güncellemede para kazaniyor
bu Rectv yi yapan sahis herhalde burda sunulan uygulamalara hic bakmadi
Rectv den 10 kat daha iyi uygulamalar var hemde ücretsiz

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:

Geri