REC TV Canlı Kanal sayısı artışı yapmış

Orijinal (modlu falan değil) uygulamada deneme yaptım şimdi. Premium hesap olayına yeni özellikler getirilmiş. İki cihaz olayı hiç olmamış. Tek cihazda kullanan için sıkıntı değil ama benim için bu uygulamayı kullanılmaz hale getirdi.
Malum kanallar SD kalite ile ücretsiz sürümde sıkıntısız izlenebiliyor. Reklam izleme karşılığında tabi.
1000148251.jpg

Bu arada filmleri de HD oynatıyor, sanırım 720p'ye HD demişler full hd için de 1080p olarak premium istiyor. Premium paket 4k sunmuyor ise neden para verilsin anlamadım. Ayrıca artık hd =1080p olarak kabul ediliyor.

Deneyelim bakalım

Paylaşım için teşekkürler

Dünyanın video izleme devi youtube bile 2020'den beri 720p'yi artık hd olarak işaretlemiyor.
Özel bir kuruluşun ne düşündüğü önemsiz, sektörün nasıl sınıflandırdığı önemli.

Bağlantıda şöyle bir ifade var:
"The HD videos would be 1080 and 1440p..."

Hangisine HD diyelim?

Özel bir kuruluşun ne düşündüğü önemsiz, sektörün nasıl sınıflandırdığı önemli.

Bağlantıda şöyle bir ifade var:
"The HD videos would be 1080 and 1440p..."

Hangisine HD diyelim?
720pixel 10 sene önce HD sayılırdı artık kimse o şekilde isimlendirmiyor. FULL-HD' ye HD diyoruz. Kelime oyunu/caz yapmaya gerek yok. Full Hd ayağına 720p içerik izletiyor bu bir gerçek. Hiç laf cambazlığı yapmaya gerek yok. Bu devirde kim 720p video izliyor Allah aşkına.

720pixel 10 sene önce HD sayılırdı artık kimse o şekilde isimlendirmiyor. FULL-HD' ye HD diyoruz. Kelime oyunu/caz yapmaya gerek yok. Full Hd ayağına 720p içerik izletiyor bu bir gerçek. Hiç laf cambazlığı yapmaya gerek yok. Bu devirde kim 720p video izliyor Allah aşkına.
Kimmiş caz yapan?

Adam bakti kimse satin almiyor
simdi millete reklamlada seyrettiriyor
arkadaslar premiumu satin almayin yayin kalitesi ve görüntü kötü
korsan yayinlar bunlar
burda bir sürü uygulama var hemde ücretsiz

Kimmiş caz yapan?
Bu devirde 720p yayını öven kimse o.
Tüm free applerde bile standart 1080p' den başlıyor. Gidip 720p yayın bulmak için extra çaba sarf edip. İnsanları sırf premiuma mahkum etmek için ekstra uğraş gerekli.

Yine bir zorunlu güncellene gelmiş ve güncelleme yapmıyor. Buradan rec TV sahibine sesleniyorum derdiniz ne bilmiyorum ama gerçekten uygulamayı bitirdiniz resmen...

Bu devirde 720p yayını öven kimse o.
Tüm free applerde bile standart 1080p' den başlıyor. Gidip 720p yayın bulmak için extra çaba sarf edip. İnsanları sırf premiuma mahkum etmek için ekstra uğraş gerekli.
Konuda 720p çözünürlüğü öven biri mi var?

REC TV Goruntu var, Ses yok Hatasi!..

Ekli dosyalar

• chrome_screenshot_23 Ağu 2026 19_27_10 GMT+03_00.png
    chrome_screenshot_23 Ağu 2026 19_27_10 GMT+03_00.png
    72.8 KB · Görüntüleme: 13
İki günde bir güncelleme iyice tadı kaçtı, kanallar eklenip çıkarılıyor. Birde kanal görüntü çok düşük.

Rectv yi güncellemeye çalışıyorum fakat güncelleme tapmıyor . Kendi resmi sitesinden apk olarak indirip kurmaya çalışıyorum bu bir apk dosyası değildir uyarısı alıyorum. Bunun bir çözümü var mı

Paylaşım için teşekkürler

rectv yi güncelleme yapamıyorum. Kendi sitesinden apk indirip kurmaya çalıştığımda bu bir apk dosyası değildir uyarısı alıyorum. Bunun çözümü nedir?

RecTv'nin iyice cılkı çıktı. Her gün güncelleme mi olur!... İşin kötü tarafı eski sürümü silmeden yenisini kuramıyoruz. Bu gün itibariyle çıkan son sürüm ise indirilemiyor. Tam bir baş belasına dönüştü. Alternatif arayış içine girdim. Bu konuda ne önerirsiniz acaba?

Rec tv indirdim şimdi şu sorunu veriyor bu cihazda root var diyor rootsuz cihazda deneyin diyor

Geri