Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
RECTV Box ben güncellenmiş halini yükledim malesef açılmıyor .yardımcı olacak arkadaşlar var mıGüncellenmiş v 19 u çıkmış şu an sorusuz
Arkadaşım bende çalışmıyor sende nasıl çalışıyor anlamıyorum izah edersen sevinirim.Box sürümünü kurmalısınız, o daha akıcı çalışıyor.
Önce FORUM KURALLARInı okuyunuz. Tekrarı halinde uyarı alırsınız.Arkadaşım bende çalışmıyor sende nasıl çalışıyor anlamıyorum izah edersen sevinirim.
Teşekür ederiz saygıdeğer hocamÖnce FORUM KURALLARInı okuyunuz. Tekrarı halinde uyarı alırsınız.
6- Yazı Biçimi: Mesajların tamamı BÜYÜK/kalın harfle veya renkli yazılmamalıdır. Başlıklarda yanıltıcı özel karakter/bold (kalın) karakter kullanılmamalıdır. Gereksiz ve abartılı ifade, emoji kullanımı önerilmez. Aykırı başlıklar kaldırılır veya kilitlenir.
Konu içindeki mesajlarda da yazdığı gibi hem box hem de mobil sürümler güncellendi, şu an en güncel sürümlerde problem yok, herkeste çalışıyor. Sizde buna rağmen çalışmıyorsa geliştiricilere sormanız gerekiyor.
En güncel sürümler için,Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Burayı deneBugun rec tv boxa girmeye çalışıyorum ama malesef ana ekranda kalıyor devam etmiyor neden acaba bilen varmıdır? Mobil versiyonunda sıkıntı yok
Size özgü bir sorun gibi görünüyor, pek çok kanaldan uygulamanın güzel bir şekilde çalıştığına dair yorumlar alıyorum. Bende de sorun yok. Diğer arkadaşlarımız da yorum yaparlarsa güzel olur.Box sürüm kurdum zaten baya donuyor uygulama açıldığında
Box sürümünü 18.3ten 19.1e silmeden güncelledim uygulama açılıyor. Eğer yine açılmıyorsa tamamen silip yeniden kurmayı deneyin. Yine de olmuyorsa cihazınızla alakalı bir sorun olabilir uygulama uyumsuzluğu ve saire.RECTV Box ben güncellenmiş halini yükledim malesef açılmıyor .yardımcı olacak arkadaşlar var mı
Eğer içerik açılmazsa çıkıp tekrar çalıştırın diye bir uyarı gelir, onu deneyin bence. Ama home ile değil, geri geri yaparak kapatıp açmanız lazım.Arkadaşlar tv box sürüm shield tv de yeni sürüm açılmıyor. Mobil de sorun yok. Açılmıyordan kastım şu. Ses var. Play tuşları falan hepsi aktif ama görüntü siyah ekran.
Güncellenmiş v 19 u çı
Bende kurdum box surumu yalniz takilma gibi bir durum var tum flim ve dizilerde ilerletme yavaslatma gibi ayar varmiEkli dosyayı görüntüle 12108Yeni sürümü yayınlandı