Rec tv box acılmıyor

gora2

Üye
Konular
6
Bugun rec tv boxa girmeye çalışıyorum ama malesef ana ekranda kalıyor devam etmiyor neden acaba bilen varmıdır? Mobil versiyonunda sıkıntı yok

Rec TV televizyonumda çok donuyor her hangi birşey yapabilir miyim acaba ? Menüde filan aşırı kasma var

Oyla 0
Merhaba,

Sosyal medya hesabında güncelleme uzantısını paylaşmış Mİ ilk sürüm cihazım'da bende aynı sorunu yaşıyordum şimdi REC silmeden yeni sürümü yükledim açıldı şimdilik sorun yok

Oyla 1
Merhaba
dün ben giriş yaptığımda güncelleme aldı aynı apk üstünden giriş yatım sıkıntı yoktu

Oyla 1
Arkadaşım bende çalışmıyor sende nasıl çalışıyor anlamıyorum izah edersen sevinirim.
Önce FORUM KURALLARInı okuyunuz. Tekrarı halinde uyarı alırsınız.

6- Yazı Biçimi: Mesajların tamamı BÜYÜK/kalın harfle veya renkli yazılmamalıdır. Başlıklarda yanıltıcı özel karakter/bold (kalın) karakter kullanılmamalıdır. Gereksiz ve abartılı ifade, emoji kullanımı önerilmez. Aykırı başlıklar kaldırılır veya kilitlenir.

Konu içindeki mesajlarda da yazdığı gibi hem box hem de mobil sürümler güncellendi, şu an en güncel sürümlerde problem yok, herkeste çalışıyor. Sizde buna rağmen çalışmıyorsa geliştiricilere sormanız gerekiyor.

En güncel sürümler için,

Oyla 0
Önce FORUM KURALLARInı okuyunuz. Tekrarı halinde uyarı alırsınız.

6- Yazı Biçimi: Mesajların tamamı BÜYÜK/kalın harfle veya renkli yazılmamalıdır. Başlıklarda yanıltıcı özel karakter/bold (kalın) karakter kullanılmamalıdır. Gereksiz ve abartılı ifade, emoji kullanımı önerilmez. Aykırı başlıklar kaldırılır veya kilitlenir.

Konu içindeki mesajlarda da yazdığı gibi hem box hem de mobil sürümler güncellendi, şu an en güncel sürümlerde problem yok, herkeste çalışıyor. Sizde buna rağmen çalışmıyorsa geliştiricilere sormanız gerekiyor.

En güncel sürümler için,
Teşekür ederiz saygıdeğer hocam

Oyla 0
Oyla 1
Box sürüm kurdum zaten baya donuyor uygulama açıldığında
Size özgü bir sorun gibi görünüyor, pek çok kanaldan uygulamanın güzel bir şekilde çalıştığına dair yorumlar alıyorum. Bende de sorun yok. Diğer arkadaşlarımız da yorum yaparlarsa güzel olur.

Oyla 0
Next stickte sorunsuz çalıştı. TV ramleri 1-1,5 GB olduğu ve işlemcileri genelde zayıf olduğu için mi sorun çıkarıyor acaba? Benim TV, dahili uydu alıcısı olan ilk modellerden. Aldığımda, dandik receiverlardan bile yavaş kanal geçişi vardı. Zamanla, tek kumanda kullanmanın verdiği rahatlık yüzünden, receiverları emekli ettik. Bunda da, eğer yavaşlık çok rahatsız edici değilse, bir süre sonra alışır, kabullenirsiniz. Film açıldıktan sonra, ha 5 saniyede açılmış, ha 15 saniyede. Ama hiç açmıyorsa, 1500-2000 e iş gören TV Boxlar var

Oyla 0
RECTV Box ben güncellenmiş halini yükledim malesef açılmıyor .yardımcı olacak arkadaşlar var mı
Box sürümünü 18.3ten 19.1e silmeden güncelledim uygulama açılıyor. Eğer yine açılmıyorsa tamamen silip yeniden kurmayı deneyin. Yine de olmuyorsa cihazınızla alakalı bir sorun olabilir uygulama uyumsuzluğu ve saire.

Oyla 0
Arkadaşlar tv box sürüm shield tv de yeni sürüm açılmıyor. Mobil de sorun yok. Açılmıyordan kastım şu. Ses var. Play tuşları falan hepsi aktif ama görüntü siyah ekran.

Oyla 0
Arkadaşlar tv box sürüm shield tv de yeni sürüm açılmıyor. Mobil de sorun yok. Açılmıyordan kastım şu. Ses var. Play tuşları falan hepsi aktif ama görüntü siyah ekran.
Eğer içerik açılmazsa çıkıp tekrar çalıştırın diye bir uyarı gelir, onu deneyin bence. Ama home ile değil, geri geri yaparak kapatıp açmanız lazım.

Oyla 0
Bende Next My Box Var Rec Tv Box Surumu Sorunsuz Sekilde Calisiyor Eski Surumu Silip Yeni Surumu İndirip Kurun Eski Surumun Uzerine Guncelleme Yapmayin Soyledigim Gibi Yapin Calisir Sizdede Yeni Surumu Kurdugunuzda Surum 5.0.0 Oluyor Suan Baktim Belgesel Kanallarindan 2 Tanesi Calismiyor Diger Tum Kategorideki Kanallar Calisiyor Hatta Mor1 de Gözgöz un Maci Vardi

Son düzenleme:
Oyla 0

Geri