🇹🇷🎶🎼 Radyolar | 7/24 kesintisiz Yayın 🔊🎧

birdirbir

Paylaşımcı
Konular
44
İlk Radyo örneği benden gelsin Beğendiğiniz radyolar varsa paylaşabilirsiniz... Teşekkür Ederiz...

🎧 Anadolians FM – 24 Saat Canlı Cover Yayını

The Anadolians Rock grubunun hazırladığı özel canlı yayında, Anadolu’nun ezgilerini modern rock tınılarıyla buluşturuyoruz! 7/24 kesintisiz müzik keyfiyle türkü coverları, Türk sanat müziği yorumları ve özgün rock parçalarımız sizlerle. Ruhunuzu Anadolu Rock ile besleyin!

Bu yayında yer alan eserlerin çoğu cover (yeniden yorum) olarak hazırlanmıştır.

Akustik Türküler Canlı Dinle • En Güzel Türkçe Akustik Şarkılar ve Türküler

Akustik Türkü denince akla gelen tek Radyo Akustik Türküler ile sevdiğiniz Türk Halk Müziği eserlerinin akustik versiyonlarını dinliyorsunuz. Türkü dinle diye yazan herkesin karşısında beliren Akustik Türküler FM canlı yayın...

🎸 LUME Radio – 7/24 Anadolu Psy Rock | Anatolian Psychedelic Müzik Yayını

Anadolu’nun mistik ezgileri, modern psychedelic dokunuşlarla yeniden hayat buluyor.

LUME Radio, geleneksel Anadolu melodilerini fuzz gitarlar, analog synth’ler ve derin atmosferlerle birleştirerek seni bambaşka bir yolculuğa çıkarıyor.

🌀 Gecenin sessizliğinde, günün karmaşasında… LUME Radio hep seninle.

Türkiye'nin hazinesi Türkülerimizi, @UlusMusic kalitesi ile Türkiye'nin en özel seslerinden 7/24 aralıksız canlı olarak dinleyebilirsiniz.

Ruhunuzu dinlendirecek 7/24 canlı enstrümantal fon müzikleri canlı yayını. Kitap okuma, ders çalışma, uyku ve çalışırken dinleyebileceğiniz eşsiz doğa manzaraları eşliğinde enstrümantal müzikler.

Summer Mix 2025 🍓 Best Popular Songs 2025 🍓Faded, Supergirl, A Sky Full Of Star, Perfect Cover

Güzel kanallar bazılarını takip edip dinliyorum. Özellikle sessiz zamanlarda arka planda kısık çalması çok hoş oluyor.

Ancak ben radyo kavramı olarak programcısı olan ve karşılıklı iletişim kurabileceğim bir yayını anlarım. Ona örnek olarak benim belli saatlerde özellikle dinlediğim tek radyo Kafa Radyo dur.

Güzel kanallar bazılarını takip edip dinliyorum. Özellikle sessiz zamanlarda arka planda kısık çalması çok hoş oluyor.

Ancak ben radyo kavramı olarak porgmcısı olan ve karşılıklı iletişim kurabileceğim bir yayını anlarım. Ona örnek olarak benim belli saatlerde özellikle dinlediğim tek radyo Kafa Radyo dur.

Ekleyebilirsiniz buraya dinleyen olur reis 😉

Karadeniz Akustik Canlı Radyo Yayını'na Hoş Geldiniz!

Bu yayında, Karadeniz'in en güzel ve en sevilen türkülerini, saf ve etkileyici akustik düzenlemelerle dinleyeceksiniz. Her bir nota, her bir söz, Karadeniz'in derinliklerinden gelen bir hikayeyi anlatıyor. Müzik, bu toprakların ruhunu en saf haliyle yansıtıyor ve biz de bu müziği sizlere en güzel şekilde sunuyoruz.
Şarkı listemizde Ekin Uzunlar, Resul Dindar, Selçuk Balcı, Volkan Konak, Koliva, Hülya Polat, İmera, Kazım Koyuncu, Gökhan Birben, Onay Şahin, Recebim, Zeynep Başkan ve Fuat Saka gibi bir çok Karadeniz sanatçılarının Slow Karadeniz şarkılarını dinleyebilirsiniz.

Radyo Gol canlı yayını 7/24 youtube üzerinden de sizlerle!

Çok Renkli - Çok Sesli - Tam Bağımsız!
Türkiye'nin en genç spor kanalı!

Başta futbol olmak üzere tüm sporlardan çok özel haberler, gündemden sıcak gelişmeler ve transfer haberleri, hiçbir yerde bulamayacağınız özel açıklamalar ve ünlü spor yorumcuları, tüm sporseverlerin buluşma noktası Radyo Gol TV!

Geri