Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Merhaba, sizden ricamız, konuyu öncelikle forumda aramanız, eğer bulamazsanız yeni bir başlık açmanız. TeşekkürlerHerkese selamlar, Bilgisayarımda iptv izlemek istiyorum ama hangi programı denesem donuyor, maç izleyemiyorum, youtube da QMPlay2 önerisi vardı bu sitenin ama bu kez de bilgisayar bu programı açmam izin vermiyor, şöyle bir pencere acılıyor ve programı acamıyorum
''Windows kişisel bilgisayarınızı korudu, Microsoft Defender SmartScreen tanınmayan bir uygulamanın başlamasını engelledi. Bu uygulamayı çalıştırmak bilgisayarınızın güvenliğini tehlikeye sokabilir'' mesela şu an iptv smartes kullanıyorum, trt1 den gs maçını rahatlıkla izlerken iptvsmartes sürekli donuyor, bu bütün maçlarda oluyor, sizlerden ricam ne yapmamı ya da hangi programı kullanmamı önerirsiniz, şimdiden teşekkürler