tayyaraga01
Üye
- Konular
- 1
Saat 6 da video gelecekmiş fakat ben önceden indirmek istiyorum. Drive'da da bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
SabırSaat 6 da video gelecekmiş fakat ben önceden indirmek istiyorum. Drive'da da bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Telegramınız varsa ordan holigan aslan yazıp sayfasına girin ordan yükleyin onlarca uygulama var .iyi eglencelerSaat 6 da video gelecekmiş fakat ben önceden indirmek istiyorum. Drive'da da bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler fakat Telegram'daki arama kısmına yazdığımda hiçbir sonuç çıkmadı, elinizde linki var mıdır?Telegramınız varsa ordan holigan aslan yazıp sayfasına girin ordan yükleyin onlarca uygulama var .iyi eglenceler
Sorun değil denemek istiyorum.Var ama şimdiden söyleyeyim androidde çalışmıyor
"unfortunately you can't access this message. you aren't a member of the chat where it was posted" hatası alıyorum.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.