turksebo
Üye
- Konular
- 3
Ekli dosyayı görüntüle 1370
Yorum sizin. Dmden amcam
Zip dosyasından çıkartınzip dosyasından cıkartın daha sonra tv box gönderin ve yükleyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ekli dosyayı görüntüle 1370
Yorum sizin. Dmden amcam
Zip dosyasından çıkartınzip dosyasından cıkartın daha sonra tv box gönderin ve yükleyin
İyice erler meydanına çevirmeye başladınız. Genelleme yaptım o mesajımda çünkü maalesef böyle bir durum söz konusu. Direkt üzerinize alındıysanız ders çıkartmalı hemen tepki vermemeliydiniz. Her neyse, sizi ve sinirinizi başbaşa bırakıyorum.Delikanlı
Bana göndeme yapayım deme boyun ölçüsünü alırsın tamamdır kardeşim espri dedinde ####dalma yahu yağmada bulma gibi ince sar olmasın dolma gibi
Mi box kullanıyorum, siteminizi kontrol edin.mi box cihazi olanlar ugrasmasin cihaz kurulumunda video (error) uyumsuzlugu hatasi vermekte.
Ders çıkart diyorsun sonra genel diyorsun evlat ne dediğini duyİyice erler meydanına çevirmeye başladınız. Genelleme yaptım o mesajımda çünkü maalesef böyle bir durum söz konusu. Direkt üzerinize alındıysanız ders çıkartmalı hemen tepki vermemeliydiniz. Her neyse, sizi ve sinirinizi başbaşa bırakıyorum.
Genelleme dediğim kısım tak çalıştır mantığında sonuç beklemek. Ders dediğim ise acaba bana mı diyor ben de mi yaptım kısmıydı ama artık önemi yok gibi.Ders çıkart diyorsun sonra genel diyorsun evlat ne dediğini duy
Seni tebrik ediyorumGenelleme dediğim kısım tak çalıştır mantığında sonuç beklemek. Ders dediğim ise acaba bana mı diyor ben de mi yaptım kısmıydı ama artık önemi yok gibi.
Sizi daha fazla sinirlendirmek istemem çünkü her mesajıma karşılık vereceksiniz diye düşünüyorum. O yüzden karşılıklı barış ilan edip en azından ikimizin arasındaki tatsız yazışma son bulsun isterim.
zipten çıkartım flash ile tv box ta yükleme yapmak istediğmde ayrıştırma da hats uyarısı aloyorum var mı yardımcı olabilecekzip dosyasından cıkartın daha sonra tv box gönderin ve yükleyin
O hata genelde cihazda önceki sürümleri kuruluysa olabiliyor. Bir kontrol edin kurulu olan varsa önce onu kaldırın.zipten çıkartım flash ile tv box ta yükleme yapmak istediğmde ayrıştırma da hats uyarısı aloyorum var mı yardımcı olabilecek
çözdüm teşekkürler yeni paylaşılan apk yı direk kurdum yüklendi.tv kanalları nı sevmedim kumanda tuşundan geçiş olmalı malesef yok.ama emeğe saygı teşekkürler paylaşımlar için.film bölümleri güzle gibi daha yeni kurcalıyorum bakalımO hata genelde cihazda önceki sürümleri kuruluysa olabiliyor. Bir kontrol edin kurulu olan varsa önce onu kaldırın.
sorunum çözüldü teşekkür ederimO hata genelde cihazda önceki sürümleri kuruluysa olabiliyor. Bir kontrol edin kurulu olan varsa önce onu kaldırın.
Çözülmüş sorunlara bayılırımsorunum çözüldü teşekkür ederim
Kullanan arkadaşlar bi ünleyiverseydi indirmeye gerek var mı içeriği ne bu arada bu iki arkadaş uygulama modlamada muazzam işler çıkarıyorlar teşekkürler