puhutv v2.9.3 (No ADS for Android TV) Afiyet olsun

Delikanlı

Bana göndeme yapayım deme boyun ölçüsünü alırsın tamamdır kardeşim espri dedinde ####dalma yahu yağmada bulma gibi ince sar olmasın dolma gibi
İyice erler meydanına çevirmeye başladınız. Genelleme yaptım o mesajımda çünkü maalesef böyle bir durum söz konusu. Direkt üzerinize alındıysanız ders çıkartmalı hemen tepki vermemeliydiniz. Her neyse, sizi ve sinirinizi başbaşa bırakıyorum.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    113.5 KB · Görüntüleme: 17
  • 2.jpg
    2.jpg
    88.9 KB · Görüntüleme: 17
  • 3.jpg
    3.jpg
    203.8 KB · Görüntüleme: 17
  • 5.jpg
    5.jpg
    184.3 KB · Görüntüleme: 18
İyice erler meydanına çevirmeye başladınız. Genelleme yaptım o mesajımda çünkü maalesef böyle bir durum söz konusu. Direkt üzerinize alındıysanız ders çıkartmalı hemen tepki vermemeliydiniz. Her neyse, sizi ve sinirinizi başbaşa bırakıyorum.
Ders çıkart diyorsun sonra genel diyorsun evlat ne dediğini duy

Ders çıkart diyorsun sonra genel diyorsun evlat ne dediğini duy
Genelleme dediğim kısım tak çalıştır mantığında sonuç beklemek. Ders dediğim ise acaba bana mı diyor ben de mi yaptım kısmıydı ama artık önemi yok gibi.

Sizi daha fazla sinirlendirmek istemem çünkü her mesajıma karşılık vereceksiniz diye düşünüyorum. O yüzden karşılıklı barış ilan edip en azından ikimizin arasındaki tatsız yazışma son bulsun isterim.

Genelleme dediğim kısım tak çalıştır mantığında sonuç beklemek. Ders dediğim ise acaba bana mı diyor ben de mi yaptım kısmıydı ama artık önemi yok gibi.

Sizi daha fazla sinirlendirmek istemem çünkü her mesajıma karşılık vereceksiniz diye düşünüyorum. O yüzden karşılıklı barış ilan edip en azından ikimizin arasındaki tatsız yazışma son bulsun isterim.
Seni tebrik ediyorum

zipten çıkartım flash ile tv box ta yükleme yapmak istediğmde ayrıştırma da hats uyarısı aloyorum var mı yardımcı olabilecek
O hata genelde cihazda önceki sürümleri kuruluysa olabiliyor. Bir kontrol edin kurulu olan varsa önce onu kaldırın.

O hata genelde cihazda önceki sürümleri kuruluysa olabiliyor. Bir kontrol edin kurulu olan varsa önce onu kaldırın.
çözdüm teşekkürler yeni paylaşılan apk yı direk kurdum yüklendi.tv kanalları nı sevmedim kumanda tuşundan geçiş olmalı malesef yok.ama emeğe saygı teşekkürler paylaşımlar için.film bölümleri güzle gibi daha yeni kurcalıyorum bakalım

Geri