puhutv v2.9.3 (No ADS for Android TV) Afiyet olsun

LAperdesi 

Moderatör
Konular
55
Uygulama sadece TVboxlarda çalışır, mobil işletim sistemleri için uygun değildir.
Buradan Globalmodz ekibine ve sevgili AndrevM.'e kocaman selam ve sevgiler.
Link:
Şifre: globalmodz

zip dosyasından cıkartın daha sonra tv box gönderin ve yükleyin

Uygulama sadece TVboxlarda çalışır, mobil işletim sistemleri için uygun değildir.
Buradan Globalmodz ekibine ve sevgili AndrevM.'e kocaman selam ve sevgiler.
Link:
Şifre: globalmodz
Emeğine sağlık güzel bir uygulama.

Kullanan arkadaşlar bi ünleyiverseydi indirmeye gerek var mı içeriği ne bu arada bu iki arkadaş uygulama modlamada muazzam işler çıkarıyorlar teşekkürler

Hukala lık yapmayın açılmıyor diyorum neden bu ısrar

Hukala lık yapmayın açılmıyor diyorum neden bu ısrar
Hukala lık değil güzel arkadaşım. Paylaşım yapan birine teşekkür etmek yerine sizin yaptığınız gibi "Ukalalık"! Forumda herkes açıp siz açamıyorsanız problemi kendinizde bulun. Nasıl paylaşım yapacağımı sana soracak değilim! Lütfen o üslubunuza dikkat edin, akşam vakti salıncakta sallanmayayım!

Hukala lık değil güzel arkadaşım. Paylaşım yapan birine teşekkür etmek yerine sizin yaptığınız gibi "Ukalalık"! Forumda herkes açıp siz açamıyorsanız problemi kendinizde bulun. Nasıl paylaşım yapacağımı sana soracak değilim! Lütfen o üslubunuza dikkat edin, akşam vakti salıncakta sallanmayayım!
Salıcak nedir delikanlı

mi box cihazi olanlar ugrasmasin cihaz kurulumunda video (error) uyumsuzlugu hatasi vermekte.

Neden açılmadığını ben söyleyeyim herkes ya bağcıyı dövmüş yada alıcıya laf atmış.

Winrar programınızı güncelleyin eski sürüm kaldığında şifre sorma ekranı gelmiyor yada hata veriyor. Güncel WinRAR yada 7z programı ile açarsanız sorunsuzca kullanırsınız.

Sorun bu da değil. Espri anlayışı yok. Hemen mücadele etme girişimi var. Özellikle de tek lokmada yemek veya içmek için çaba var. Kimse şişeyi uzattığın için teşekkür etmiyor; kapağını aç, bardağıma doldur ve varsa pipet de ver ellerimi kullanmayayım çabası var.

Sorun bu da değil. Espri anlayışı yok. Hemen mücadele etme girişimi var. Özellikle de tek lokmada yemek veya içmek için çaba var. Kimse şişeyi uzattığın için teşekkür etmiyor; kapağını aç, bardağıma doldur ve varsa pipet de ver ellerimi kullanmayayım çabası var.
Maalesef hocam aslında halbuki neden çalışmıyor bu dosya adam atmış ama bozuk dosyayı emek vererek atmaz bir sebebi olmalı'yı sorgulasa sorun çözülecek.

1733851822885
Yorum sizin. Dmden amcam hala devam.

Geri