Projeksiyonlu box

edman67

Üye
Konular
3
Arkadaşlar trendyol da satılan projeksiypn cihaz kullanmaktayım içinde 1gb ram 8gb hafızası var ama bi sorunum var çözemedim. Şimdi 4 5 uygulama yükliyorum hafıza 200mb fln doluyor. Daha sonra film maç vs izledikten sonra bi bakıyorum hafıza yüzde 30 40 lara çıkmış sorunum bu. Resetledim temiz yükleme yaptım yok çn bellik siliyorum yok inmiyor film vs izledikçe hafızam doluyor lütfen yardıö edermisiniz

Çok uygulama kurmanızı tavsiye etmem ben yerinde olsam hdmi ile mibox benzeri cihaz bağlar onun üstünden sürecimi yürütürdüm

1 2 program yükledim maç yada film izledikçe hafızası doluyor nedennn

Çok uygulama kurmanızı tavsiye etmem ben yerinde olsam hdmi ile mibox benzeri cihaz bağlar onun üstünden sürecimi yürütürdüm
Katılıyorum, kesinlikle tablet pc vb hdmi çıkışlı bir cihazın var ise onu bağla. Yoksa projeksiyon eğer android tabanlıysa önce kullanılmayan ne kadar uygulaman varsa kaldır, kaldırılamayanları da devre dışı yap, ayarlardan geliştirici seçeneklerini aktif et ve seçeneklerden animasyon değerlerini 0 yap, arka plan uygulama sınırını da en minimuma indirmeyi dene.

Her uygulamaya girişinde seni ekstra bekletmemek için android ön bellekleme yapıyor bence o hafızayı çok dert etme zaten sistem en iyi optimizasyonu yapmaya çalışır

Geri