projeksiyon android cihazlar

pitikiti

Üye
Konular
3
projeksiyon cihazların andridleşmesi ile bu cihazların kullanımı çok yaygınlaştı. Şu anda tv yerine çoğu insan evde sinema keyfi yaşamayı tercih ediyor. Acaba forumda projeksiyon cihazlar için bir konu başlığı olmasını düşünüyormusunuz. İlk inceleme kendi cihazımla gelebilir.

Çok güzel bir konu aslında , genel bir başlık atılarak incelemeler tavsiyeler olabilir, bende aşağıda verdiğim linkteki ürünü kullanıyorum memnunum ;)

Projeksiyonda en önemli sorun cihaza toz girmesi bunun için tam kapalı optik sistemli projeksiyon alınmalı.

1700 TL'ye almıştım android projeksiyon, performansı harikaydı ama o zamanlar projeksiyona toz girmesinden haberdar değildim.

Evet eski modellerde maalesef filtre temizleme lens temizleme sorunları vardı, temizlemezsen de görüntü kalitesi düşüyordu. :(

Bende androidsiz versiyonu vankyo leisure 495w var. Next box ile kullanıyorum. Projeksiyonlarda en önemli konu ansi ve renk gamutu. Çoğu bu değerlere ulaşmıyor zaten 600-1000-3000 ansi yazıyorlar. Gözüme kestirdiğim iki model var. 10 bin tlye kadar HY450 ve wanbo x5. Zaten üstüne çıkıyorsanız Tv satın alın.

Temizlik konusuna gelirsem ayda 1 filtre, yılda bir içini temizliyorum.

Geri