Öneri ''Projectivy Launcher Premium'' Güncel Sürüm >>> v.4.70

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tekkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben cozumu monet launcher ile buldum erişebilirlik yapiliyor market uygulamasi ana ekrana hukum edebiliyor baslatici oluyor reklamsiz ve cok sade ve ise yarayan uygulamalar disinda herseyi gizliyorsun aklinizda olsun 🤚🏻
Live duvar kağıdı Tvboxuma Yaptım Ama Adamlar CPU Yakar Diyorlar Doğru Mu Acaba?

Duvar kagıdı çokmu yüksek çözünürlükte nedir nasıl chip yakabilirmiş merak ettim.Bu ürünler grafik işlemcili kesintisiz görüntü aktarımı yapabilirken 1080 p yada 2 k 4k neyse resim formatı ilemi zarar görecekmiş.Buna göre ben ikna olmadım nasıl yakacakmış anlatıma ihtiyaç var.Elimdeki s905 fii tarihinin chipini henüz yakamadım o yüzden meraktayım.ayrıca Test için başka 1gb ramli cihaza 4k arka plan yaptım günlerce çalışıyor.Hadi 8k olsun arka plan yaparken ekran çözünürlük desteği ne ise ona göre düzenlenir aktif eder.Bunun çok üzerinde bir şeymidir bu acaba.

Son düzenleme:
Benim Cihaz Sunplus Tesla Q2 PRO
H618 chip ram 2gb olsada gayet yeterli bir özellik.Hiremconun şu an piyasadaki ürünlerinin hepsi ramler hariç bu chipten.Wifi 6 olması gayet iyi avantaj.

Arkadaşımız güzel paylaşımlar yaptı inceleyiniz içiniz rahat edecektir.Android 14 olarak tabansal bunda ne kullanılıyor yani kalitesini bilmiyorum lakin donanım olarak asla Kötü bir cihaz değil.

Benim cihazda arka plan video yaptım.sahil orman vs.gayet güzel duruyor.bir sorun yaşamadım.yüksek mb. Ve yüksek çözünürlük kullanmazsanız birşey olmaz diye düşünüyorum.

yapma hocam bence cihazin formuller gibi ust duzey cihaz degilse normal bisey ise gerek yok yapma derim
Yazdıklarım size değil genellemedir. :) (y)

Sırf formuler,ugoos,nvidia bile artık eskidi ve şimdilerde aslanlımı kaplanlımı bir ürün var (acayip yüksek fiyatta) diye iyi olamaz sadece isim ve gereksiz yere lisans için fazladan tutar veriliyor.Bunun yerine yarı fiyatına homatics,daha altına dreamstar alınır kullanılır aynı chipler kullanılıyor aynı ramler kullanılıyor.Depolama yüksekmiş olsun sd card alınır 128gb.desteklerse 1tb yükseltilir çok daha hesaplıyada gelir.

Marka takıntısı varsa alınır kullanılır bu kişisel karardır bu başka sadece gereksiz yere iyi demek aşırı övmek bana yanlış ve abartı geliyor.Hepsinde android tabanı kendilerine göre geliştiriliyor hepsi bu.Ona göre alt seviyeleri yetersiz görmek ki donanım bilğisi yoksa yanlış olur.Donanım Fikri varsa neden iyi yada kötü olduğunu açıklamalıki o cihaza sahip insanlarda ona göre durum alabilmeli kanısındayım.

Sırf kendi cihazında sorun yaşadı diye komple kötüleme olayınıda asla doğru bulmuyorum.

Link ölmüş usta sana zahmet bi el atıp güncellermisin

Erişilebilirlik sorunu Android 14 kaynaklı şekilde playstore protect vesaire kaynaklı.Uygulama halen Monet gibi düşünürsek play store aşamasında ciddi izinlere ulaşabilmiş değil bana göre hata o yüzden ve uygulama satın alımında okuduğum kadarı ile bir yere kadar erişilebilirliği aşabiliyor da her android versiyonunda olmuyor görünüyor.
Lisanssız ürünlerde biraz daha iyi yapılabiliyor ki Android 14 olan bir üründe anlatılan tariflere göre ilerleyerek uyduladım.Değişik bir yolu yok.

Geri