✨PlayTorrio ▶️Player ⚡️Jeneratör ✅ Acemi Kullanıcılar

Test Windows ile Mobile de İngilizce

TV box henüz test edemedim Eve gelince bakabilirim Teşekkürler tespit için ☕☕
senin güne bırakmalı konuya ne oldu ya ne güzel konuydu beni mi almıyolar konu mu bitti :D

Ekli dosyayı görüntüle 32929

Download Linkleri ekli (1 ve 2) pdf dosyalarındadır. Dosyalarlardaki sisteminizi ilkönce tespit ediniz.
Pdf dosyasında ilgili sisteminiz neyse o programa ait Download tuşu ile indiriniz.

İndirme sonrası sistem yeni versiona yükselterek PlayTorrio-1.1.6 olarak yapınız.

Ekli dosyayı görüntüle 32934

Sistem güncellemesinden sonra sadece Live TV kalacak şekilde ayarlara geçelim.

Live TV Ayarlarını ekteki Setting Pdf dosyasında sırayla yapınız.

Ayarları Live Tv ye göre yapınca Home sayfasında görünen filmler izlenemez.
Sadece Live TV özelliğinde olanlar aktif olur. Niye Filmler izlenmiyor demeyiniz.

Test sadece uzmanlık alanım olan Live TV için Windows ve Android Mobilde yapılmıştır.
Diğer sistem deneyimlerini Test edecek kadar vaktim olmadığı için deneyimlemedim.

Uzman Kullanıcılar diğer özellikleride deneyimleyip paylaşabilirler.

Herkese iyi kullanımlar olsun. Teşekkürler...
Maalesef kapandı güzelim uygulama :(

Ekli dosyayı görüntüle 32929

Download Linkleri ekli (1 ve 2) pdf dosyalarındadır. Dosyalarlardaki sisteminizi ilkönce tespit ediniz.
Pdf dosyasında ilgili sisteminiz neyse o programa ait Download tuşu ile indiriniz.

İndirme sonrası sistem yeni versiona yükselterek PlayTorrio-1.1.6 olarak yapınız.

Ekli dosyayı görüntüle 32934

Sistem güncellemesinden sonra sadece Live TV kalacak şekilde ayarlara geçelim.

Live TV Ayarlarını ekteki Setting Pdf dosyasında sırayla yapınız.

Ayarları Live Tv ye göre yapınca Home sayfasında görünen filmler izlenemez.
Sadece Live TV özelliğinde olanlar aktif olur. Niye Filmler izlenmiyor demeyiniz.

Test sadece uzmanlık alanım olan Live TV için Windows ve Android Mobilde yapılmıştır.
Diğer sistem deneyimlerini Test edecek kadar vaktim olmadığı için deneyimlemedim.

Uzman Kullanıcılar diğer özellikleride deneyimleyip paylaşabilirler.

Herkese iyi kullanımlar olsun. Teşekkürler...
Uygulama neden kapandı :( tr uygulamalar gitti

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260927_132250.jpg
    Screenshot_20260927_132250.jpg
    105.2 KB · Görüntüleme: 22
Android TV yayınları devam ediyor

Jeneratör taraması ara ara tazeleyin Taranan hesaplar listenin sonuna düşer VPN siz hesap bulunca izleyebilirsiniz Normalde bütün hesaplar VPN ile aktiftir

Daha önce bir konu içinde paylaştığınız bu uygulama için özel yer açılırsa iyi olur demiştim ve açmışsınız, teşekkür ederim. Orada yazdığımı buraya ekliyorum; çözüm bulan arkadaşlar paylaşır umarım.

Ürünü herşeyden olsun deyip yapmışlar; Kumanda ikon nerede belli değil, hangi yazının üstündesiniz belli değil, Türkçe dil desteği yer var mı? bulamadım kumanda ve mausla arama yapma işi zor olsa da. En kötü yanı; 4khdr film seçtim medya playeri pert yeşil ekranda kalıyor, nuvionun değil aynısı yanında bile değil farklılık ıptv gösterimi, torrentio json ekledim filmleri buluyor seçiyorum başlat altyazı seçenekleri var ses seçenekleri var ama oynatmada medya playeri 4khdr desteklemiyor olmalı ki yeşil ekran, ayarlarda zar zor bulup yazılım, donanım seçiyorum, sonuç bu seferde siyah ekran uyarısı.
Bütün bu yazdıklarımı çözebilen varsa burada paylaşırsa ya da direk bu konu ile ilgili sayfa açarsa memnun oluruz.

Daha önce bir konu içinde paylaştığınız bu uygulama için özel yer açılırsa iyi olur demiştim ve açmışsınız, teşekkür ederim. Orada yazdığımı buraya ekliyorum; çözüm bulan arkadaşlar paylaşır umarım.

Ürünü herşeyden olsun deyip yapmışlar; Kumanda ikon nerede belli değil, hangi yazının üstündesiniz belli değil, Türkçe dil desteği yer var mı? bulamadım kumanda ve mausla arama yapma işi zor olsa da. En kötü yanı; 4khdr film seçtim medya playeri pert yeşil ekranda kalıyor, nuvionun değil aynısı yanında bile değil farklılık ıptv gösterimi, torrentio json ekledim filmleri buluyor seçiyorum başlat altyazı seçenekleri var ses seçenekleri var ama oynatmada medya playeri 4khdr desteklemiyor olmalı ki yeşil ekran, ayarlarda zar zor bulup yazılım, donanım seçiyorum, sonuç bu seferde siyah ekran uyarısı.
Bütün bu yazdıklarımı çözebilen varsa burada paylaşırsa ya da direk bu konu ile ilgili sayfa açarsa memnun oluruz.
Uygulamanın olduğu web üzerinden kotlin ile yazılmış olanı kuracaksın. TORRİOKTL olani kumanda ve kaynak olarak sorunsuz box/TV cihazlarda en sorunsuz olan

Türk sporlar açılmıyor.

@birdirbir dostum bende iki stremio addonsu önereyim eklentilere ekleyip Türkçe dublaj kaynak ve LİVEsport içerik izlemek isteyenler için ***proje ; ARM7 TORRİOKTL
•
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

•
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Streamverse token istiyor

aynen dostum tv yüklediğimizde sizin verdiğiniz talimatlar çok farkı ve uygulama tamamen türkçe, update edemiyoruz.

Bu uygulama içinde online jeneratör vpnsiz çalışmaktadır.

Uygulama ile ilgili detaylar ilk mesajdadır.

Ses geliyor görüntü yok siyah ekran varmı bunun bir çözümü teşekkürler

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri