Player Önerisi Lütfen!

NiNjA_XII

Üye
Konular
2
Arkadaşlar herkese merhaba,

Android TV için sağlam ve reklamsız player arıyorum. daha önce iptv smarters pro nun modu vardı bende ama silindi ve şuan bulamıyorum. şuan Televizo nun modunu kullanıyorum onda eklenen m3u listesinin linki görünüyor.

Aradığım şey smarters satadartında, m3u listesini bir kere ekledinmi url hiçbiryerde göünmesin istiyorum. Telivizoda m3u yu editeleyebildiğin için url de erişilebilir oluyor.

şimdiden teşekkürler

Android TV için sağlam ve reklamsız player arıyorum. daha önce iptv smarters pro nun modu vardı bende ama silindi ve şuan bulamıyorum. şuan Televizo nun modunu kullanıyorum onda eklenen m3u listesinin linki görünüyor.

Aradığım şey smarters satadartında, m3u listesini bir kere ekledinmi url hiçbiryerde göünmesin istiyorum. Telivizoda m3u yu editeleyebildiğin için url de erişilebilir oluyor.

şimdiden teşekkürler
Konu Basligini Komple Buyuk Harflerle Yazmissiniz Uyari Almamaniz İcin Duzeltebilirmisiniz

şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250829_110429_Televizo.jpg
    Screenshot_20250829_110429_Televizo.jpg
    246.7 KB · Görüntüleme: 18

şimdiden teşekkürler
FORUM KURALLARInı okuyunuz!

3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Başlığı düzeltiniz, aksi halde uyarı alabilirsiniz ve konu kilitlenecektir.

İyi forumlar dilerim.

Bunu biliyorum açık şuanda. Evet ana ekranda url yi gizliyor, ama ayarladan listeyi düzenle deyince yine url görünüyor. Benim istediğim smarters pro daki gibi url bir kere eklendimi artık görünmesin ve ulaşılabilir olmasın. Bu fonksiyonu olan bir player arıyorum

Bunu biliyorum açık şuanda. Evet ana ekranda url yi gizliyor, ama ayarladan listeyi düzenle deyince yine url görünüyor. Benim istediğim smarters pro daki gibi url bir kere eklendimi artık görünmesin ve ulaşılabilir olmasın. Bu fonksiyonu olan bir player arıyorum
Google Play Marketten UXP Playeri Deneyebilirsiniz Ucretsiz Sorunsuz Playerdir

Geri