Öneri Play M3U linki Kategorili (ulusal, spor,belgesel,sinema vb.)

Üstadım eline emeğine sağlık. İngilizce yayın yapan kanallar harika olmuş. Bir de Singapur'da ingilizce yayın yapan Mediacorp kanalları var. Channel 5 ve Channel 8'i ekleyebilirsen çok süper olur.

Platformlardan daha hızlı ve rahat kanallara erişiyoruz elinize sağlık. Bence arkadaşların hususi istediği kanalları ekleyerek devam ederseniz hakimiyeti ve liste temizliği daha iyi olur. Genel diğer ülkeleri topluca eklemek gereksiz ağır bakım işlerine sebep olabilir. Pek çok şeyi manuel hallettiğinizi varsayarak yorum yazıyorum. İyi bayramlar.

İtalya ve Polonya kanallarını gün içinde eklerim Rusya hemen olmaz ama özel istediğin bir kategori varsa söyle onu ilk ekleyeyim

İtalya ve Polonya listesine şimdi bakabildim hocam. İtalya listesinde ülkenin en önemli kanalları Mediaset grubu yok. Ekleme şansın olursa çok iyi olur. İsimleri; İtalia1, İtalia 2, Rete 4 ve Canale 5.

Polonya listesinde Polsat Sport 1 calışmıyor hocam. Onada bir el atsan. Rusça yazılar çıkıyor.

Özel bir kategori şöyle olabilir hocam. Uluslararası bir müzik paketi. Mesela Balkanlardan Planeta TV, Balkanika TV, Rusya'dan Music Box ve Muz TV, Ortadoğudan Mazzika ve Rotana Music olabilir. Saydığım bölgelerdeki en seçkin müzik kanalları bunlar.

Bunun dışında emeğin için tekrar teşekkürler.

Eline emegine saglik teşekkürler bazı kanallarda donma oluyor bazı yayınlarında goruntu kalitesi düşük bilginize umarım düzelir tekrar teşekkürler verdiğiniz emek ve çabanız için ayrıca sizden ricam Fransız kanallarıda ekleyebilirsiniz çok memnun olurum mümkünse teşekkürler iyi bayramlar dilerim.

Televizo Uygulamasından Kullanabilirsiniz

IPTV Linki :
https://mth.tc/Playtv

Github İptv Linki :

https://raw.githubusercontent.com/Playtvapp/Playtvlist/refs/heads/main/playtvfull.m3u

Play TV Canlı Yayın Linki : https://ip100.radyotelekomtv.com:3784/stream/play.m3u8
emeğine sağlık

Usta yayınlar belli bir süre sonra Rusça yazı yazıyor
Yayınlar düzeltildi bunun sebebini size söyleyeyim şu an listedeki çoğu kanal ve hatta listenin komple şekli birçok yerde dolaşıyor github depolarına kendilerininmiş gibi koyuyorlar bu yüzden de fazla yüklenme oluyor patlayabiliyor veya çoğunlukla şikayet ediliyor ama burada bildirirseniz en hızlı şekilde düzeltebilirim

Yayınlar düzeltildi bunun sebebini size söyleyeyim şu an listedeki çoğu kanal ve hatta listenin komple şekli birçok yerde dolaşıyor github depolarına kendilerininmiş gibi koyuyorlar bu yüzden de fazla yüklenme oluyor patlayabiliyor veya çoğunlukla şikayet ediliyor ama burada bildirirseniz en hızlı şekilde düzeltebilirim
Tşk usta hayırlı bayramlar

listeyi çok beğendim ne ararsan var diğer konular kadar ilgi görmüyordur belki bilemem ama 10 numara olmuş eline saglık

kendi kanalınız süper ama allta kayan yazı çok büyük geldi bana o biraz küçültülebilir ve sol alt köşeye sabitlenebilir dikkat dağınıklığı oldu bende ve şuanda ne oynatılıyorsa kanalda sağ altta yazsa süper olur benim nacizene fikirlerim böyle uygulamak zorunda değilsiniz sadece fikir amaçlı

Geri