Öneri Play Box (Test)

senin fikrin ama gelişen yok bence çoğu ai ile geliştiren kişiler bunlardada zaten hep zafiyetler oluyor güvenlik açısından sonra en fazla 1 ay sonra yok oluyolar AI'yı öğrenmek için değilde herşeyi ona yaptırayım ben bişey bilmiyim kafasında insan çok appcreatoru saymıyorum zaten :D adam 5-10 kanal koyuyor bide her butona reklam felan koyanlar var appcreatordan aklım almıyor unityden para kazancaklarını düşünüyolar reklamlarla milyon kişiye hizmet etsin o zaman kazanır tabi :)
Aynı düşünceye sahibiz 3 5 ay sonra belli oluyor her şey

Freeze app diye bir şey var root gizliyor ekstra olarak ona plugin eklersen VPN proxy veya DNS algılıyor cihazın özel DNS adresi veriyor mesela 12.1.1.1 gibi gölge TV öyle çekmiştim zamanında onuda blokla 😀
Yayınlarda da koruma var zaten, gerisi pek umrumda değil bu kadar uğraşsa da linki alsa yine oynayamaz :) amaç tib den kaçmak

TEk ban atan TFF şuan güncel olarak onunda atlamanın çözümü var alt domain kullanmak veya workes atamıyor hiçbirine 😂
Workers mı :D adamlar büyük maçlarda cf kapatıyor direkt saku :D şahit olmamışsın daha demek ki, alt domaine de atar hatta cors a bile atıyor :D

Workers mı :D adamlar büyük maçlarda cf kapatıyor direkt saku :D şahit olmamışsın daha demek ki, alt domaine de atar hatta cors a bile atıyor :D
Yok atamıyor 3 saat içinde gidipte her gün aynı link tutuluyorsa yersin tr golas filan tanıdık maça 1 saat kala değişiyor 5 ,6 saat devam

Sağ ol Çok güzel olmuş Ben de senin uygulamanı paylaşacaktım kusura bakma

Merhaba @yavuz21 uygulaman görsel olarak güzel fakat android tv kumanda uyumsuz görünüyor açılan menüde geziliyor fakat kanal listesi vb ulaşmak biraz zahmetli geldi kullandığın html dosyasında biraz düzenleme yapabilirsin kumanda desteği vb şekilde ama genel anlamda görsel olarak değişik bir uygulama başarılarının devamını dilerim

Kral ip tv çok güzel olmuş ellerine sağlık, Sinema TV 2, Sinema Aksiyon ve Tivibu Spor 4 kanallarını ekleyebilir misin?

Geri